Συνάντηση Μισθού με διευθυντές λακωνικών σχολείων

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013 ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Μισθός, πραγματοποίησε σύσκεψη στους Μολάους με τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα,

παρουσία της Διευθύντριας Β/θμιας Εκπ/σης του Νομού Λακωνίας και του Υπευθύνου Εκπ/κών θεμάτων της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης.

Στα πλαίσια της συνεργασίας τους ενημερώθηκε διεξοδικά για παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά θέματα, ζητήματα διοικητικής φύσεως, ενώ είχε και την ευκαιρία να συζητήσει προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά και διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων όπως και προτάσεις για την αποτελεσματική αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Μισθός τόνισε πως προτεραιότητα όλων μας και αυτή τη σχολική χρονιά είναι η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, σε περιβάλλον όπου αξιοποιούνται στο μέγιστο οι δυνατότητες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών, αναδεικνύονται οι εμπειρίες τους και εξασφαλίζεται η ενεργός συμμετοχή τους στη διαδικασία της μάθησης.

Τέλος, ο κ. Μισθός ζήτησε την αγαστή συνεργασία όλων των διευθυντών σχολικών μονάδων και των εκπαιδευτικών, προς όφελος των μαθητών και της εκπαιδευτικής κοινότητας γενικότερα.