Συλλήψεις σε Κορινθία,Μεσσηνία και Αργολίδα!

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, ένας 32χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, το πρωί της ιδίας μέρας, στην Ερμιόνη Αργολίδας, αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ημεδαπού.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες το βράδυ, στην Τραχήλα Μεσσηνίας, όταν δύο άγνωστοι δράστες, με τη χρήση ξύλινου αντικειμένου, τραυμάτισαν 75χρονο ημεδαπό ο οποίος επιχειρούσε να μπει στην οικία του, του αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Ο 75χρονος διεκομίσθει στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, για την παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρησε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης.