Μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση στην Αργολίδα

astynomia2Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από χθες (13-8-2013) το απόγευμα έως σήμερα (14-8-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας,

η οποία οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιείται σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, έγιναν έλεγχοι σε ενενήντα τρία άτομα, εκ των οποίων εξήντα ένα  ήταν ημεδαποί και τριάντα δύο  ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα τρία οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα άτομα, από τα οποία δεκαεννέα ήταν ημεδαποί και έντεκα ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία  άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι τρεις αλλοδαποί, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές και ένας υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά, πενήντα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, πέντε παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, καθώς και δέκα παραβάσεις περί Αιγιαλού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.