Ευρεία Αστυνομική επιχείρηση στην Αρκαδία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από προχθες (11-8-2013) έως χθες (12-8-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό

της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν εξήντα τέσσερα  άτομα, εκ των οποίων εκατόν τριάντα πέντε ημεδαποί και είκοσι εννέα αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν είκοσι ένα  οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα άτομα, από τα οποία εννέα ήταν ημεδαποί και δεκαπέντε  αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα άτομα. Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:•    Ένας ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
•    Ένας ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
•    Τρεις  ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
•    Πέντε  αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.Κατά την επιχείρηση βεβαιώθηκαν συνολικά, πενήντα έξι παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και έντεκα παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.