ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ Οικοδόμων της Γορτυνίας

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, αγρότες, μικροεπαγγελματίες της Γορτυνίας.Η κυβέρνηση υποβαθμίζει συνεχώς και οδηγεί στο κλείσιμο τα Δημόσια Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας. Στα σχέδια τους είναι να υποβαθμίσουν ακόμη περισσότερο και τα Κ.Υ. Γορτυνίας,

με αποτέλεσμα να τα κλείσουν. Μέσα σε αυτά είναι και το Κ.Υ. Τροπαίων.
ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ στο κλείσιμο των νοσοκομείων και των Κ.Υ., αλλά και στο μοντέλο νοσοκομείο – επιχείρηση που μετατρέπει την Υγεία των κατοίκων από αγαθό σε εμπόρευμα. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε άνθρωποι να κινδυνεύουν ή και να πεθαίνουν, γιατί δεν μπορούν να επισκεφτούν άμεσα τους γιατρούς. Δεν μπορούμε να ανεχτούμε οι εργαζόμενοι να κάνουν διπλοβάρδιες, ενώ δίπλα μας είναι χιλιάδες άνεργοι (οδηγοί, νοσηλευτές, παρασκευαστές, τεχνολόγοι, κ.α.) και να μην γίνονται προσλήψεις.
ΖΗΤΑΜΕ μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού (γιατρών, οδηγών, μικροβιολόγων, νοσηλευτών, διοικητικών). Να μην κλείσουν Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας. Να μην γίνουν απολύσεις – μετακινήσεις προσωπικού.
Αγωνιζόμαστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για να είναι τα νοσοκομεία στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι των κερδών της πλουτοκρατίας.
Για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν και υψηλού επιπέδου Υγεία – Πρόνοια.
Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ Κ.Υ. ΤΡΟΠΑΙΩΝ
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ