Συνεχίζονται οι συλλήψεις στη Πελοπόννησο

silipsi_2Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί πήγε σε κατάστημα- καφενείο ιδιοκτησίας ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -0,8- έως -1,5- μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε σε γλάστρες.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 34χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, έθραυσε παράθυρο οχήματος ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα, προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους. Επιπλέον, στην κατοχή του ανωτέρω, βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα μαχαίρι με μήκος λάμας -9- εκατοστών.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στον Άγιο Φλώρο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί ΡΟΜΑ, ηλικίας 18 και 14 ετών αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε οικία ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να αφαιρέσουν κάτι. Για την ίδια υπόθεση, αναζητείται ακόμα ένας 18χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ.