Με επιτυχία διεξήχθη το Τουρνουά Τζούνιορ στους Μολάους

Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Ιουλίου 2013 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στο στάδιο των Μολάων το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου junior το οποίο διοργάνωσε το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας

και το Αθλητικό Σωματείο ΜΟΛΑΙΚΟΣ. Στο Τουρνουά συμμετείχαν τα αθλητικά σωματεία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, ΠΑΝΓΥΘΕΙΑTIΚΟΣ, ΑΜΙΛΛΑ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ1&2,ΑΙΑΝΤΑΣ ΕΥΡΩΤΑ, ΚΑΣΤΡΟ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΑΙΚΟΣ. Προσκεκλημένοι ήταν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, Θεόδωρος Παχατουρίδης και ο Γιώργος Κούτουλας οι οποίοι παρακολούθησαν τη διεξαγωγή όλων των αγώνων.

Το Σάββατο το βράδυ σε εκδήλωση που έγινε στην πλατεία των Μολάων ο Δήμαρχος Μονεμβασίας κύριος Ηρακλής Τριχείλης καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τόνισε ότι ο Δήμος είναι κοντά στους νέους και στηρίζει τέτοιου είδους δράσεις. Αναφέρθηκε στη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου των κόστους 50.000 ευρώ.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο έργο του κλειστού γυμναστηρίου Μολάων (αποδυτήρια, πέταλα, πυλώνας, αρδευτικό σύστημα, αγωνιστικός χώρος) Μολάων που είναι υπό κατασκευή και στη χρησιμότητά του για την ενασχόληση των νέων και την προαγωγή του αθλητισμού.
Οι παλαίμαχοι προσκεκλημένοι απευθυνόμενοι σε γονείς και παιδιά τόνισαν την αναγκαιότητα τέτοιων δράσεων που δίνουν υγιείς διεξόδους στα παιδιά και παρότρυναν τους γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους και να στηρίζουν τις επιλογές τους.

Οι εκπρόσωποι των αθλητικών σωματείων της Καλαμάτας συνεχάρησαν τους διοργανωτές για την άψογη διοργάνωση του Τουρνουά και ευχήθηκαν να μπορέσουν να ανταποδώσουν την πρόσκληση και την εξαίρετη φιλοξενία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός του Δημάρχου Μονεμβασίας κ. Ηρακλή Τριχείλη, ο Αντιδήμαρχος Μαυρομιχάλης Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων κ, Κοντοσταθάκος Θύμιος,η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Μονεμβασίας κ. Αλειφέρη Παναγιώτα, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Κολοκοτρώνη Κατερίνα,ο Πρόεδρος του Μολαικού κ. Βίλλιας Γεώργιος καθώς και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Μολαικού, οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο τουρνουά και αρκετοί γονείς,
Ο Δημήτρης Πλεμμένος στο πιάνο έδωσε μια ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση αφιλοκερδώς όπως πάντα.