Πρόγραμμα κινητοποιήσεων εργαζομένων στην Τ.Α.

poe_otaΤο πρόγραμμα των αγωνιστικών δράσεων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και όχι μόνο για την αποτροπή της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου «γκιλοτίνα» την ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013, είναι το πιο κάτω:

ΤΡΙΤΗ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013:
1.    Συμμετέχουμε στην 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. και στην Απεργιακή Συγκέντρωση, στις 11.00 το πρωί, στην Πλατεία Κλαυθμώνος-Αθήνα.
Προσυγκέντρωση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στις 10.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πλατεία Καραϊσκάκη (Καρόλου 24).
Συμμετέχουμε μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της χώρας από τα κατά τόπους Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και τα Εργατικά Κέντρα.
2.    Στις 8.30 το βράδυ μαζική κάθοδος όλων των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος και στην ολονύχτια διαμαρτυρία με βασικό σύνθημα: «ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΤΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ». Θα πραγματοποιηθεί και Συναυλία Συμπαράστασης στους εργαζομένους των Ο.Τ.Α. από γνωστούς καλλιτέχνες.
Η αποφασιστικότητα, η δυναμική και η ενότητα του κλάδου μας είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να τους αντιμετωπίσουμε, πριν μας οδηγήσουν στην απόλυση και καταστρέψουν τις ζωές όλων μας.
Ακολουθούν το «ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ» και προσπαθούν να μας επιβάλλουν κλίμα φόβου και τρομοκρατίας. Ας το αντιστρέψουμε. Να τους αποδείξουμε πώς εμείς δεν είμαστε υποτελείς, άρα δεν εκβιαζόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε.  Αυτοί είναι που πρέπει να ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ τη λαϊκή οργή !!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
        
Ο Πρόεδρος                           Ο Γεν. Γραμματέας
Θέμης Μπαλασόπουλος         Γιάννης Τσούνης