Προβληματισμός στην ΟΕΒΕ λόγω Αυτοδιοίκησης

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Λακωνίας παρακολουθεί και προβληματίζεται από την συνεχή και επίμονη προσπάθεια της Κυβέρνησης να συρρικνώσει  με κάθε τρόπο τόσο τον ιδιωτικό όσο και τον δημόσιο τομέα,

επικαλούμενη τα προαπαιτούμενα της Τρόικας, αδιαφορώντας δια την επιβίωση του λαού.  Αφού εξαθλίωσε με μέτρα «Σωτηρίας» το σύνολο των βιοτεχνών, επαγγελματιών, αγροτών, κατ΄ εντολή των Ευρωπαίων εταίρων, έφθασε και η ώρα του άλλου ευάλωτου τομέα, αυτόν της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού .Ξεκινά με την Δ. Αστυνομία και τους σχολικούς φύλακες δια να φτάσει σύντομα στο υπόλοιπο προσωπικό των Δήμων που ήδη δεν επαρκεί δια την λειτουργία τους.

Διαμηνύουμε ότι η όποια Κυβέρνηση θα μας βρει αντιμέτωπους σε τέτοιες ή άλλες μεθόδους που σκοπό έχουν την διάλυση της Αυτοδιοίκησης και την εξαθλίωση των υπηρετούντων σε αυτήν και κατά συνέπεια την διάλυση της χώρας.

Τιθέμεθα αλληλέγγυοι με τους πληττόμενους Δ. Αστυνομικούς, Σχ. Φύλακες και κάθε εργαζόμενο. Στηρίζουμε τον αγώνα τους δια την αξιοπρεπή διαβίωσή τους, που απ΄ αυτή εξαρτάται η συνοχή της κοινωνίας και εν κατακλείδι  η επιβίωση των επιχειρήσεων κάθε πόλεως.

Καλούμε τους Επαγγελματίες, Βιοτέχνες και Εμπόρους να στηρίξουν τον δίκαιο Αγώνα  τους.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ                ΣΩΤΗΡΗΣ  ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ