Γιαννακόπουλος – ΑΕ Σπάρτης: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει & φωτιά;

Επειδή το τελευταίο διάστημα “κυκλοφορεί” και συζητιέται πολύ στη πόλη της Σπάρτης και όχι μόνο,η είδηση που αφορά την ομάδα της ΑΕ Σπάρτης και το ενδεχόμενο να αναλάβει τη ηνία της ο Δ.Γιαννακόπουλος,

απομονώσαμε και σας παρουσιάζουμε το απόσπασμα της συνέντευξης των Παύλου και Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην εφημερίδα “Live Sports”, όπου αναφέρονται στο συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα, όπως πληροφορηθήκαμε, το αναμενόμενο ραντεβού της Δευτέρας δεν έγινε. Οι φήμες θέλουν το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να έρχεται σήμερα στην πόλη μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, μέχρι αυτή την ώρα που γράφεται το άρθρο (10.00 π.μ.), δεν υπάρχει κάποιο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών. Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο πρόεδρος του μπασκετικού ΠΑΟ μας μπέρδεψε λίγο. Τα συμπεράσματα δικά σας.  
Για όποια εξέλιξη υπάρχει θα σας ενημερώσουμε έγκυρα κι έγκαιρα. Εκτενές ρεπορτάζ μέσα από τον FLY και την ιστοσελίδα flynews.gr τις επόμενες ώρες!

«Παίρνω τον ΑΟ Σπάρτης
για την Α’ Εθνική»

•    Αναφερθήκατε στην Σπάρτη.

“Τη Δευτέρα κατεβαίνω να αναλάβω τον ΑΟ Σπάρτης”

•    Για να τον πάτε που;

“Τι που; Στην Α’ Εθνική”!

«Θα πάρουμε παίκτη
από την Κίνα»

•    Εχετε ήδη προχωρήσει σε συνεργασία με κιζενική εταιρεία. Αυτή η κίνηση μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα;

“Τα οικονομικά δεδομένα σίγουρα. Σύμφωνα με τις έρευνές μας ο Παναθηναϊκός είναι το 4ο πιο δυνατό brand name. Συνάψαμε συμφωνία, είμαστε σε συζητήσεις να φέρουμε του χρόνου κι έναν Κινέζο αθλητή. Τέλη Σεπτεμβρίου θα δώσουμε δύο φιλικά ένα στο Καζακστάν κι ένα στην Κίνα…”

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Αν θελήσει ο Δημήτρης
να πάρει την ΠΑΕ,
να το κάνει 100 φορές»

•    Τόσα χρόνια υπήρχε το σύνθημα “Παύλο Θεέ πάρε την ΠΑΕ”. Υπάρχει περίπτωση να ακουστεί για τον γιο σας το “Δημήτρη Θεέ πάρε την ΠΑΕ”;

“Το μέλλον είναι ελεύθερο. Μπορεί να ακούσεις οτιδήποτε…”

•    Αν τεθεί θέμα να πάρει ο Δημήτρης την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τι θα τον συμβουλέψετε;

“Αν το θέλει, να το κάνει 100 φορές”.

(Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαμογελώντας… έφτυνε στον κόρφο του δείχνοντας με τον τρόπο του πως τούτη την ώρα είναι αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική)

•    Εσείς μετανιώσατε κ.Παύλο που μπήκατε στην ιστορία της πολυμετοχικότητας;

“Οχι, ποτέ”.

•    Τι έφταιξε και δεν πέτυχε;

“Δεν θέλω τώρα να υπεισέλθω σε τέτοια θέματα”.

•    Πως βλέπετε την προσπάθεια του κ. Αλαφούζου;

“Αγαπάει τον Παναθηναϊκό και θέλει να προσφέρει υπηρεσίες. Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλή επιτυχία”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΧΑΜΟΓΕΛΩΝΤΑΣ)
“ΜΗΝ ΜΕ ΜΠΛΕΚΕΤΕ
ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

•    Ο πατέρας σας είπε ότι αν θελήσετε να πάρετε τον Παναθηναϊκό με την ευχή του 100 φορές να το κάνετε. Έχω την αίσθηση ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα σας χτυπήσει την πόρτα. Τώρα που μιλάμε ποια είναι η σκέψη σας για ένα “μαγαζί” που το 2008 θέλατε σαν τρελός να αποκτήσετε.

“Όπως σας είπα ούτε με το μπάσκετ ήθελα να ασχοληθώ. Υπήρχαν όμως κάποιες ηθικές δεσμεύσεις. Για το ποδόσφαιρο δεν υπάρχει καμία ηθική δέσμευση γι αυτό και δεν υπάρχει λόγος να περνάει από το μυαλό μου”.