Συλλήψεις σε Αργολίδα, Μεσσηνία και Κόρινθο

astynomia2Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, μία 38χρονη αλλοδαπή υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατέθεσε στον Ο.Α.Ε.Δ Άργους, πλαστά έγγραφα (Άδεια Διαμονής),

προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει επίδομα ανεργίας και τοκετού. Κατασχέθηκαν δύο  Άδειες Διαμονής Ελληνικών Αρχών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη στις(2-7-2013) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 26χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε  Ένταλμα Σύλληψης κ. Ανακριτή Καλαμάτας, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής.
Συνελήφθησαν, προχθες το βράδυ, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, τρεις  ημεδαποί, δύο 40χρονοι και μία 19χρονη, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κοκαΐνης και διάφορα άλλα αντικείμενα για την χρήση ναρκωτικών, τα οποία κατασχέθηκαν.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ:ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Συνελήφθησαν, σήμερα (2-7-2013) το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ένας 67χρονος και μία 48χρονη, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 67χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -402.473,88- ευρώ, ενώ σε βάρος της 48χρονης έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -364.749,73- ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (3-7-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στο Μούλκι Κορινθίας, όταν δύο άγνωστοι δράστες, αφού μπήκαν σε οικία όπου διέμενε ζεύγος ηλικιωμένων, με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων, αφαίρεσαν χρυσαφικά, χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου.