Διαβάστε εδώ τι συνέβη στη Πελοπόννησο το ΣΚ!

Συνελήφθη, χθες (29-6-2013) το μεσημέρι, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 59χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο αγροτοδασικής έκτασης στην Καλογερόραχη Μεσσηνίας, εκατόν πενήντα τρία -153- φυτά κάνναβης, ύψους από -0,40- έως -1,50- μέτρα, τα οποία καλλιεργούσε ο 59χρονος και τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα και σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους -6,9- γραμμαρίων.
Ένα κυνηγητικό όπλο, η άδεια κατοχής του οποίου είχε λήξει.
Τριάντα δύο φυσίγγια.
Διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται για την καλλιέργεια κάνναβης.

Ο 59χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ
Την 29-6-2013/11.00 στη Νέα Κίο Αργολίδας, συνελήφθησαν (2) ημεδαποί (ROM), ηλικίας 28 και 25 ετών, για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

ΑΡΚΑΔΙΑ
Συνελήφθη, σήμερα (29-6-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, γιατί αφαίρεσε οικοδομικά υλικά (μαρμάρινες πλάκες) ιδιοκτησίας ημεδαπού, τα οποία είχε φορτώσει σε όχημα. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα (29-6-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στους Άγιους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων, ένας 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε παράνομα ένα στιλέτο, το οποίο κατασχέθηκε. Κατά τη σύλληψη του αντιστάθηκε στους

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (28-6-2013), ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αρκαδίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν τριάντα εννέα άτομα, εκ των οποίων εκατόν είκοσι εννέα ημεδαποί και δέκα αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν πενήντα πέντε οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι τέσσερα άτομα, από τα οποία δεκαεννέα ήταν ημεδαποί και πέντε αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν πέντε  άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

•    Τρεις ημεδαποί, ηλικίας 38, 55 και 34 ετών, γιατί σε βάρος τους έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -113.543,76- ευρώ,
-368.996,98- ευρώ και -246.154,65- ευρώ, αντίστοιχα.
•    Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.

ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθη προχθες το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, μία 24χρονη αλλοδαπή υπήκοος Βουλγαρίας, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 51χρονος ημεδαπός.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην Ερμιόνη Αργολίδας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφετέρια με παροχή υπηρεσιών διαδικτύου, όπου κατελήφθη η 24χρονη, ως προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, να έχει θέση και να λειτουργεί έξι ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι ήταν συνδεδεμένοι σε παράνομη ιστοσελίδα, πρόσφοροι για τη διενέργεια παράνομων τυχερών παιχνιδιών και τους οποίους έλεγχε μέσω κεντρικού ηλεκτρονικού υπολογιστή (SERVER).

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές και χρήματα. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν παραβάσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του καταστήματος.

Η 24χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου,  ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.