ΦΟΥΛ παραβατικότητα σε νομούς της Πελοποννήσου

Συνελήφθη, χθες (21-6-2013) το απόγευμα, στο Πορτοχέλι Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πολωνίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.

Χθες (21-6-2013) το βράδυ, στο Μαλανδρένι Αργολίδας, βρέθηκε νεκρός εντός του οχήματος του, το οποίο είχε εκτραπεί σε χαράδρα βάθους επτά μέτρων, 40χρονος ημεδαπός. Για τον ανωτέρω, είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του από συγγενικό του πρόσωπο, στο Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου την 20-6-2013. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άργους.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών  αγνώστων δραστών, οι οποίοι σήμερα (22-6-2013) τις πρωινές ώρες, σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Τρίπολης, αφού μπήκαν σε οικία που διέμενε ηλικιωμένος ημεδαπός μαζί με την αδερφή του, με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν, τους αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και προσωπικά έγγραφα, ενώ στην συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται . Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λεβιδίου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (21-6-2013) το βράδυ, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.
Συνελήφθη, χθες (21-6-2013) το βράδυ, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 65χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.
Συνελήφθη, σήμερα (22-6-2013) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 44χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -3- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά.  Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (21-6-2013) το μεσημέρι, στην Μεταμόρφωση Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Ρουμανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από οικία ημεδαπού, μία ηλεκτρονική τηλεόραση, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Ακόμη, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας και για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ένας  32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος ενώ επιπλέον ο ανωτέρω επέδειξε στους αστυνομικούς, έγγραφο (Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου) προφανώς πλαστό καθώς διέμενε παράνομα στη χώρα.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες (21-6-2013) το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς  της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 27χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα πού πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους -29,9- γραμμαρίων καθώς και ένας τρίφτης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κυπαρισσίας.