Καταγγελία Σύριζα Μεσσηνίας για τη διάρρηξη κτηρίου ΟΤΕ

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καταγγέλλει στον Μεσσηνιακό λαό την  καταδρομική και παράνομη επιχείρηση διάρρηξης του κτηρίου του ΟΤΕ στο οποίο βρίσκονται τα μηχανήματα εκπομπής της ΕΡΤ, του Καναλιού της Βουλής και της NOVA στον Λυκόδημο

και στον Αετό με σκοπό να σταματήσει η εκπομπή του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης της ΕΡΤ. Ζούμε, με ευθύνη της κυβέρνησης Σαμαρά, μέρες παρακράτους, αφού η επιχείρηση αυτή έγινε εν πλήρη αγνοία της Εισαγγελίας Καλαμάτας και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, όπως επισήμως μας ενημέρωσαν.
 Οι γνωστοί άγνωστοι οι οποίοι έσπασαν το κτήριο του ΟΤΕ για να εισέλθουν από υπερβάλλοντα ζήλο και ασχετοσύνη και προφανώς για να αποδείξουν πόσο στενοί φίλοι είναι του κ. Σαμαρά κατέστρεψαν εκτός από τα μηχανήματα της ΕΡΤ και το κανάλι της Βουλής αλλά και τον πομπό του συνδρομητικού καναλιού NOVA!!!  
Κάποιοι με κάθε τρόπο θέλουν να επιβάλουν τη σιωπή, επιχειρώντας πάση θυσία την κατάλυση του ιερού δικαιώματος της πληροφόρησης. Δηλώνουμε σε όλους τους τόνους ότι δεν θα τους περάσει.
Απαιτούμε την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και την προσαγωγή των υπευθύνων στη Δικαιοσύνη.
Καλούμε τον μεσσηνιακό λαό να εκφράζει σε καθημερινή βάση την συμπαράστασή του στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Καλαμάτας, με τη φυσική παρουσία του στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης.
Η Δημοκρατία θα νικήσει. Η ανατροπή της τρικομματικής κυβέρνησης των μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής έρχεται. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.