Η Λακωνία Συλλογοί-ζεται με μεγάλη επιτυχία!

Πλημμύρισε από μελωδίες και συγκίνηση το Σαϊνοπούλειο  Αμφιθέατρο στην μεγαλειώδη συναυλία του Λάκωνα ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη για την στήριξη των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης.

Στο κατάμεστο από κόσμο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο πραγματοποιήθηκε η συναυλία του Λάκωνα ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη  στα πλαίσια της δράσης η Λακωνία Συλλογοί- ζεται για την ενίσχυση των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την  κ. Ντία Τζανετέα και την παρουσίαση των  εκπροσώπων των συλλόγων και σωματείων  που συμμετείχαν στη δράση. Η κ. Τζανετέα  απονέμοντας ευχαριστήρια επιστολή στους συμμετέχοντες, εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την ευαισθητοποίηση και την αγάπη με την οποία οι Λάκωνες πολίτες αγκάλιασαν τα ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης. Ευχαρίστησε το Σαϊνοπούλειο Ίδρυμα και ιδιαίτερα την κα Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου που στάθηκαν αρωγοί στην όλη αυτή την προσπάθεια με την ευγενική παραχώρηση του  Σαϊνοπουλείου Αμφιθέατρου για την συναυλία του Ζαχαρία Καρούνη ο οποίος τραγούδησε αφιλοκερδώς μαζί με τους Λάκωνες μουσικούς που τον πλαισίωσαν. Η κα Τζανετέα εκφράζοντας την πεποίθησή της ότι η ανάκαμψη του τόπου θα προέλθει από τους ίδιους τους πολίτες, δήλωσε ότι δράσεις όπως η σημερινή επιβάλλονται να προγραμματίζονται και να πραγματοποιούνται.
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την εθελοντική στήριξη των ιδρυμάτων  ανέφερε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ιερά Μητρόπολη για να ανταπεξέλθει στην εύρυθμη λειτουργία των Ιδρυμάτων της. Εκφράζοντας την αμέριστη εκτίμηση του στο πρόσωπο της κ. Τζανετέα που με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας  πραγματοποίησε αυτόν το μαραθώνιο αγάπης, της απένειμε την ύψιστη διάκριση της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας & Σπάρτης τον Μεγαλόσταυρο της Χιλιετίας του Οσίου Νίκωνος.  
Ο Ζαχαρίας Καρούνης καθήλωσε το κοινό με τις ερμηνευτική του δεινότητα, σε ένα πρόγραμμα που περιελάμβανε τραγούδια γνωστών ελλήνων συνθετών αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την τεράστια γκάμα των φωνητικών του δυνατοτήτων.  
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρου Αργειτάκου, ο Ταξίαρχος διοικητής του ΚΕΕΜ κ. Δημήτριος Μακρής, Περιφερειακή Σύμβουλοι, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος κόσμου.
 
{gallery}karounis{/gallery}