Στη Γ’ Εθνική η Μεσσήνη – Δεν τα κατάφερε ο Σπαρτιατικός!

Στο κλειστό της Μεσσήνης έπεσε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τη γηπεδούχο ομάδα Μεσσήνη να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και να εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο Σπαρτιατικός, αν και κατάφερε να φέρει τη σειρά στο 2 – 2, παραδόθηκε τελικά στην παράταση, ηττήθηκε με τελικό σκορ 59 – 57 (σκορ κανονικής διάρκειας 54 – 54), αλλά αξίζει των συγχαρητηρίων όλων των Λακώνων για την προσπάθεια που κατέβαλε.   

Το ματς ήταν ένα από τα πιο συγκλονιστικά παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, καθώς είχε εναλλαγές στο σκορ, πάθος, ένταση και φυσικά πολυάριθμους φιλάθλους που κατέκλυσαν το κλειστό της Μεσσήνης.

Μπακογιάννης, Φωτάκης και Ξιάρχος σημείωσαν τους 43 από τους 59 πόντους και οδήγησαν την ομάδα τους στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.  

Πώς έπαιξαν οι ομάδες
ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ:  Σπυρόπουλος 3, Τσιμπούρης, Πασχάλης, Μπακογιάννης 13, Καραμπάγιας 3, Εμμανουηλάκης 3, Παπαδέας 5, Φωτάκης 11, Ξιάρχος 19, Σπαντιδέας 2

ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ:  Αλεξόπουλος, Μαμαλάκης 9, Μουχτερός, Μανιατάκος 9, Παπαδάκος 11, Σκιαδάς 8, Μαράντος 8, Μπιτζής 4, Σταθάκος 8.

Το αθλητικό portal www.basketpress.gr θα μεταδώσει το παιχνίδι ανάμεσα στη Μεσσήνη και το Σπαρτιατικό! “Συντονιστείτε”!