Αστυνομικό Δελτίο για την τελευταία ημέρα της άνοιξης …

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ένας 32χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για ναρκωτικά.

Επίσης, χθες Πέμπτη στα Καλάβρυτα Αχαΐας, 3 άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και με την απειλή βίας, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα χρυσαφικά. Οι δράστες αναζητούνται.

Παράλληλα, χθες στο Αίγιο Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 5 ατόμων για διάπραξη κλοπών κατ΄εξακολούθηση. Ειδικότερα τα μέλη της σπείρας ενεργώντας από κοινού μετέβαιναν με Ι.Χ. Φορτηγό σε χώρους που ήταν  τοποθετημένα  Α.Τ.Μ. και επιχειρούσαν να τα αφαιρέσουν. Επίσης, ανωτέρω δράστες κατά το χρονικό διάστημα από 7-12-2012 έως 27-01-2013 διέρρηξαν διάφορα καταστήματα από τα οποία αφαίρεσαν διάφορα εργαλεία, 3 φορτηγά αυτοκίνητα εκ των οποίων το ένα περιείχε φωτοβολταΐκό εξοπλισμό και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής χρηματικής αξίας.     

Ακολούθως, συνελήφθη χθς το απόγευμα, στο Ναύπλιο από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας 39χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους -82.201,83- ευρώ. Ο 39χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Εντοπίστηκε χθες το πρωί, στο 87ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, o οδηγός του οποίου μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και συνελήφθη. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν επιπλέον, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, στην οποία συμμετείχαν και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής,  2 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 33 και 26 ετών αντίστοιχα. Ειδικότερα, χθες το πρωί, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα το οποίο οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός, όπου βρήκαν και κατάσχεσαν, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -83- κιλών, καθώς και ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», βάρους -4,284- κιλών. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για την διερεύνηση της υπόθεσης και ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθησαν χθες (29-5-2013) το βράδυ, στον Κολωνό Αττικής, ο 26χρονος και ο 33χρονος, οι οποίοι θα παραλάμβαναν την ποσότητα των ναρκωτικών. Κατά τις έρευνες, κατασχέθηκαν επίσης, ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μία μοτοσικλέτα και τρία κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.