Τέλος στη συνεργασία Δέσποινας Βανδή–Φοίβου;

vandi-foivos-flynews

Η εταιρεία Spicy πάντως το διαψεύδει!

Μετά από 16 περίπου χρόνια συνεργασίας και δεκάδες κοινές επιτυχίες, οι δρόμοι της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου, όπως φαίνεται, χωρίζουν.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupiii, η Δέσποινα Βανδή …

αποχωρεί από τη δισκογραφική εταιρεία Spicy, που ανήκει στον γνωστό συνθέτη. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι ο Φοίβος θα σταματήσει να υπογράφει τα τραγούδια της, κάτι που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας νέας για τη 43χρονη τραγουδίστρια.

Παράλληλα, πηγή του Yupiii αναφέρει ότι η Δέσποινα Βανδή τις τελευταίες εβδομάδες βρισκόταν σε συζητήσεις με άλλες δισκογραφικές εταιρείες, ενώ ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πιθανό να ενταχθεί τελικά στο δυναμικό της EMI – ουσιαστικά να επιστρέψει στη συγκεκριμένη εταιρεία, αφού ανήκε στο δυναμικό της από το 1994 μέχρι και το 2001, όταν αποχώρησε, μαζί με τον Φοίβο, παίρνοντας μεταγραφή στη νεοσύστατη, τότε, Heaven.

Η συνεργασία του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή ξεκίνησε το 1997, με την κυκλοφορία του δίσκου «10 Εντολές» και, όπως φαίνεται, ολοκληρώθηκε με το άλμπουμ «Άλλαξα», που κυκλοφόρησε το 2012.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα αίσθηση προκάλεσε η κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους στο Μέγαρο Μουσικής, στην πρεμιέρα της μουσικής παράστασης του Γιάννη Πάριου. Αν και ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης είχε εκφράσει στο παρελθόν την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή, εκείνη είχε παραμείνει όλα αυτά τα χρόνια πιστή στη συνεργασία της με τον Φοίβο: «Μπορεί να μην είναι 100% σίγουρο το ποια θα είναι η νέα δισκογραφική εταιρεία της Δέσποινας Βανδή, όμως η συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους θεωρείται σχεδόν σίγουρη. Το νέο της άλμπουμ, θα έχει, εκτός απροόπτου, την υπογραφή του, σε όποια δισκογραφική κι αν αποφασίσει τελικά να πάει εκείνη», αναφέρει δεύτερη πηγή του Yupiii.

Ωστόσο, το star.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της «Spicy» τα οποία διέψευσαν κατηγορηματικά τα περί «διαζυγίου», προσθέτοντας πως η Ελληνίδα σταρ παραμένει στο δυναμικό της εταιρείας.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τόνισαν στο star.gr πως δεν γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά και πως ο συνθέτης των επιτυχιών και η τραγουδίστρια συνεχίζουν την συνεργασία τους.

 E-Radio.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ