Προσεχώς η απόφαση για εγκατάσταση υδρομετρων στον Πάρνωνα

Για την ενδεχόμενη εγκατάσταση υδρόμετρων στους οικισμούς του Πάρνωνα μίλησε σήμερα στον FLY και το Χάρη Βασιλάκο, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ, κύριος Ηλίας Τρακάκης, ο οποίος αποκάλυψε ότι η απόφαση θα ληφθεί στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο.

Ο κύριος Τρακάκης υπεραμύνθηκε της σωστής διαχείρισης του νερού, αναγνώρισε ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν προβλήματα υδροδότησης των χωριών της περιοχής, ωστόσο – όπως τόνισε – κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να προκύψει στο μέλλον.

Σχετικά με την οικονομική επιβάρυνση που θα υποστούν οι κάτοικοι των εν λόγω οικισμών, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ δήλωσε άγνοια προς το παρόν, δεσμευόμενος όμως ότι δε θα αλλάξει τίποτα στην τιμολογιακή πολιτική αλλά και στο διαχωρισμό των περιοχών σε ορεινές και ημιορεινές με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους λογαριασμούς.

Ακολούθως, ο κύριος Τρακάκης απάντησε και σε όσους ανησυχούν ότι τα υδρόμετρα θα καταστραφούν από τις χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα στον Πάρνωνα, τονίζοντας ότι θα εγκατασταθούν αντιπαγωτικά ρολόγια.

Τέλος, ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ, αναφορικά με τα προβλήματα που υπάρχουν στις δεξαμενές της Βαμβακούς (π.χ. διαρροή, σπασμένα τζάμια κλπ), αποκάλυψε ότι έχει ήδη δοθεί εντολή να επιλυθούν άμεσα.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του κυρίου Τρακάκη στον FLY 89.7   

{saudioplayer}trakakisvamvakou.mp3{/saudioplayer}