Συνεχίζει τις επαφές ο Διοικητής της Π.Υ Σπάρτης

Ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας Πύραρχος κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος συνεχίζοντας τις συναντήσεις με τους Δημοτικούς Συμβούλους και όλους τους προέδρους των τοπικών Δημοτικών  Ενοτήτων συναντήθηκε την 05-04-2013 και Ω/18:30,

στο Καστόρι με Κλιμάκιο της Π.Υ. Σπάρτης, αποτελούμενο από τον Πυραγό κ. Νικολέτο Χρήστο και την Πυραγό κ. Σδράλη Αικατερίνη,  με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πελλάνας του Δ. Σπάρτης, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις αντιπυρικής προστασίας, εν όψει της επερχόμενης θερινής περιόδου, με στόχο τον άριστο σχεδιασμό για την άμεση αντιμετώπιση των κάθε είδους συμβάντος.
Στη συνάντηση το παρόν έδωσαν ο Σύλλογος Φίλων Βουνού Ταϋγέτου (ΛΟΥΣΙΝΑ) και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πυρασφάλειας Τ/Κ Λογγανίκου, όπως επίσης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δ. Σπάρτης κ. Χρήστος Κανακάκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μπουγάδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. κ. Χρήστος Δημητρόπουλος.

Ο  Διοικητής
Χρύσανθος Κ. Αθανασόπουλος
Πύραρχος