Παραίτηση από τον ΕΟΣ Τρίπολης με σοβαρές αιχμές!

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Ιωάννης Πετρόπουλος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΣ Τρίπολης και Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγο ψέγοντας μάλιστα το Σύλλογο για αδιαφανείς διαδικασίες που ακολούθησε στην ενοικίαση του Χιονοδρομικού

και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις. Διαβάστε εδώ τη σχετική επιστολή:

Προς τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Θα ήθελα να σας υποβάλω την παραίτηση μου γιατί είμαι αντίθετος σε πολλές αποφάσεις και καταστάσεις που έχουν συμβεί στον σύλλογο μας τα τελευταία δύο χρόνια. Είμαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη αυτού του συλλόγου και είμαι πολύ περήφανος για αυτό και συγχρόνως ντρέπομαι που είμαι μέλος στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τα τελευταία δύο χρόνια.

*Παραιτούμαι γιατί τα πρακτικά του διοικητικού συμβουλίου τις δυο περασμένες χρονιές μου τα έφεραν να τα υπογράψω μια φορά στο τέλος κάθε χρονιάς. Πως γίνεται να θυμάμαι για το τι αποφάσεις είχαμε πάρει ένα χρόνο πριν;

*Παραιτούμαι γιατί παρά τις συνεχείς οχλήσεις μου καθ όλη την περασμένη χρονιά για την απώλεια των εσόδων στο χιονοδρομικό κέντρο από τους επιχειρηματίες δεν λάβατε υπόψιν σας τη γνώμη μου ποτέ και όλα αυτά δεν γράφτηκαν και στα πρακτικά.

*Παραιτούμαι γιατί ο σύλλογος μας από την λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου και την απώλεια των εσόδων όπως έγραψα παραπάνω έχει καταστραφεί οικονομικά και χρωστάει πολλά χρήματα στην αγορά.

*Παραιτούμαι γιατί ύστερα από τις πολύ σοβαρές καταγγελίες που έγιναν στη γενική συνέλευση του συλλόγου στις 21-1-2013 δεν έχουμε απαντήσει ακόμα στα μέλη του συλλόγου μας για όλα όσα ερωτήματα μας έγιναν.

*Παραιτούμαι γιατί σαν διοικητικό συμβούλιο λαμβάναμε παράνομα αποφάσεις τη στιγμή που σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου μας δεν πρέπει να χρηματίζονται τα παιδιά μελών του διοικητικού συμβουλίου και στην περίπτωση μας έπρεπε να είχαμε παραιτηθεί.

*Παραιτούμαι για τις αδιαφανείς διαδικασίες κατά τις οποίες νοικιάστηκε το χιονοδρομικό κέντρο στους επιχειρηματίες την φετινή χρονιά.

Μέσα σε αυτόν το φάκελο με την επιστολή παραίτησης μου σας καταθέτω σαν έφορος καταφυγίου   τα κλειδιά του καταφυγίου μαζί με τα κλειδιά του γραφείου του συλλόγου.

Το παρόν έγγραφο έχει το γνήσιο της υπογραφής μου από την αστυνομία και υπάρχει σε τρία αντίτυπα.

Ιωάννης Πετρόπουλος