Τιμητική διάκριση για τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης

Την 15 Ιανουαρίου 2013 στο ξενοδοχείο caravel στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος.Κατά την τελετή βραβεύτηκαν διακριθέντες αθλητές –  αθλήτριες,  σκοπευτικά Σωματεία…

για το 2012  καθώς και προσωπικότητες για την προσφορά τους στη σκοποβολή.

  Μεγάλη τιμητική διάκριση για τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης ,ο οποίος πανελλήνια αναδείχθηκε δεύτερος πολυνίκης Σύλλογος αγώνων Κυπέλου 25 μέτρων για το 2012.
    Στην εκδήλωση, παραβρέθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, αρκετοί βουλευτές, ο τέως βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, ο Διοικητής ΑΣΔΥΣ Στρατηγός Θανάσης Στυλιανόπουλος & εκπρόσωποι σκοπευτικών σωματείων.
    Ο τέως βουλευτής της ΝΔ κ. Γρηγόρης Αποστολάκος και μέλος του Σκοπευτικού Ομίλου Σπάρτης τιμήθηκε από την Σκοπευτική Ομοσπονδία για τις  προσπάθειές που καταβάλει  εντός και εκτός της Βουλής αναφορικά με το Ολυμπιακό σκοπευτήριο του Μαρκόπουλου το οποίο η Ελληνική Πολιτεία έως σήμερα δεν το έχει αποδώσει ως όφειλε στην Σκοπευτική Ομοσπονδία.
  Ο Σκοπευτικός Όμιλος Σπάρτης  εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρό του και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Γιάννη Τζανάκο και το Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Χαντζάκο.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

{gallery}skopeutikos{/gallery}