Εξιχνίαση κλοπών και ληστειών στη Μεσσηνία

sillipsi4Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και μία υπόθεση κλοπής, σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξάγεται, για εγκληματική ομάδα η οποία εξαρθρώθηκε και ενέχεται σε πλήθος ληστειών στην περιοχή (σχετικό το από  20-03-2012 Δελτίο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας), όπως προέκυψε τα άλλα δύο μέλη της ομάδας, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 39 ετών, τα οποία αναζητούνται, διέπραξαν επιπλέον και τις παρακάτω δύο (2) ληστείες και μία (1) κλοπή:

•    Την (05-03-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Σπηλιά Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών, με την χρήση βίας, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά καθώς και ένα (1) κυνηγετικό όπλο.
•    Την (23-06-2011) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Μεμί Μεσσηνίας, αφού μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών, με την απειλή μαχαιριού, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρυσαφικά και κοσμήματα.
•    Την (27-03-2011) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τερψιθέα Μεσσηνίας, μπήκαν σε οικία, ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.