Στον αέρα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις!

ntropi-flynewsΣτην Ελλάδα του 2012 μπορεί να γίνει ΚΑΙ αυτό! Λόγω έλλειψης … χαρτικής ύλης, οι πανελλαδικές εξετάσεις κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα! Όπως φαίνεται σε λίγους μήνες ολοκληρώνεται, ίσως, η χειρότερη και πιο επεισοδιακή σχολική χρονιά

μετά τη μεταπολίτευση, αν αναλογιστεί κανείς και το μεγάλο χρονικό διάστημα που οι μαθητές έμειναν χωρίς βιβλία!Έτσι και τώρα, υπάρχει πολύ μεγάλη καθυστέρηση στο θέμα της χαρτικής ύλης, καθώς ήδη έχουν παρέλθει οι προθεσμίες κατά τις οποίες το υπουργείο θα πρέπει να δώσει την εντολή για το τύπωμα των τετραδίων, στα οποία γράφουν τα παιδιά εξετάσεις.

Τι ακριβώς συμβαίνει
Υπάρχει χαρτί για τα εσωτερικά φύλλα (2 τόνοι χαρτιού), αλλά δεν υπάρχει το χαρτί για τα εξώφυλλα, όπου οι μαθητές αναγράφουν τα στοιχεία τους και οι διορθωτές τη βαθμολογία. Συγχρόνως, μεγάλο πρόβλημα υφίσταται και με τα αναλώσιμα (ταινίες επικάλυψης των στοιχείων, φάκελοι κλπ).

Ο μειοδοτικός διαγωνισμός ναυάγησε, ο ΟΕΔΒ σε λιγότερο από ένα μήνα κλείνει οριστικά κι έτσι το Υπουργείο Παιδείας προχωρά σε απανωτές συσκέψεις, μήπως και δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και προ πάντων μήπως μπορέσει και διασφαλίσει το μέλλον των νέων!