Επίσκεψη Κουβέλη

kouvelisΟ πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, όπως γνωστοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου χθες το μεσημέρι -από τα μέλη της

Γραμματείας Μεσσηνίας Μπάμπη Βακαλόπουλο και Παναγιώτη Χαλβατσιώτη- θα ξεκινήσει την επίσκεψή του την Κυριακή στις 12.30 το μεσημέρι από την Πύλο.

Στις 3.30 το μεσημέρι θα επισκεφθεί θερμοκηπευτική μονάδα στη Βούλιερη Φιλιατρών, ενώ για τις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντησή του στην Κυπαρισσία με το δήμαρχο Τριφυλίας Κώστα Κόλλια και μισή ώρα αργότερα με το διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Παναγιώτη Μπόζο, ενώ στις 7 θα ακολουθήσει στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, συνάντηση με φορείς και πολίτες.

Τη Δευτέρα, ο Φ. Κουβέλης θα βρίσκεται στην Καλαμάτα όπου στις 10 το πρωί θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα, ενώ μία ώρα αργότερα θα επισκεφθεί το Δικαστικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με το Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου. Για τις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Αλευρά στο Διοικητήριο και θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συσκέψεων, στον 4ο όροφο του Διοικητηρίου.

Η περιοδεία του προέδρου της ΔΗΜΑΡ θα ολοκληρωθεί με ομιλία του, στις 7.30 το απόγευμα της Δευτέρας, στον πεζόδρομο της Αριστομένους, μπροστά στο Δημαρχείο της Καλαμάτας.