Σύλληψη 19χρονου Σομαλού για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Συνελήφθησαν στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σομαλίας, ένας  24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν καθώς και ένας 48χρονος ημεδαπός,

για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στην Μεσσηνία.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο στους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατελήφθησαν να κατέχουν δύο  δέματα, τα οποία περιείχαν -500- πακέτα με λαθραία τσιγάρα και τα οποία προόριζαν για τον 48χρονο ημεδαπό.

Τα ανωτέρα λαθραία πακέτα με τσιγάρα κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 75,00 ευρώ. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί διέμεναν παράνομα στην Χώρα, ενώ σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αθηνών, για ναρκωτικά. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν  στην κ. Εισαγγελέα Πρωτόδικων Κυπαρισσίας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών.