12η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Varadero Club Hellas στην Πρέβεζα (13-15 Σεπτεμβρίου)

Στο πλαίσιο της ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και εκτός Ελλάδας μόνο για να συναντήσουμε τις πρωτοβουλίες, επιστημονικές προτάσεις και δράσεις που εξακολουθούν να ξεχωρίζουν στη ζωή μας.

Άτομα με φαντασία, γνώση και αγάπη για τη μοτοσικλέτα, ο οποίοι πρωτοπορούν και καταφέρνουν να δώσουν την εικόνα μιας όμορφης και δημιουργικής ζωής με την αγαπημένη μας μοτοσικλέτα….. τη Varadero.
Στην Πρέβεζα (Preveza Beach Hotel – www.prevezabeach.com), μια πόλη της Ελλάδας στην Ηπειρο, γνωστή για το ποτάμι του Αχέροντα και το νεκρομαντείο στην αρχαιότητα, τις 13-14-15 Σεπτεμβρίου του 2013,πραγματοποιώντας την 12η Πανελλήνια Συνάντησή μας,με πολύ χαμηλό κόστος είναι ο προορισμός μας.
Εμείς το κάνουμε αυτό, μόνο και μόνο για να γνωριστούμε μεταξύ μας και να αναπτύξουμε περισσότερο τη σχέση όλων των φίλων και τα μέλη της κοινότητας Varadero Club της χώρας μας, δημιουργώντας όμορφες βραδιές με πολύ μουσική, χορό και φαγητό και φυσικά τις απαραίτητες εκδρομές στις γύρω περιοχές με το Varadero.
Θα χαρούμε πολύ να σας συναντήσουμε….

Varadero Club Hellas

Σαλαμίνος 29

Κεραμεικός

Τηλ: 6977281678

www.varaderoclub.gr