Ζητείται υποψήφιος για δωρεάν διακοπές αξίας $1.000.000!

diakopes2-flynews

Οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν διακοπές σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να στείλουν τα στοιχεία τους τώρα. Αν και εφόσον προσληφθούν, αυτό που θα πρέπει να κάνουν θα είναι να περάσουν ένα χρόνο από τη ζωή τους τρώγοντας στα καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο,

κάνοντας τον ύπνο τους σε πεντάστερα ξενοδοχεία και απολαμβάνοντας τη ζωή στα πιο σικάτα club και resorts του πλανήτη. Απαραίτητη προϋπόθεση να αγαπούν το καλό φαγητό, να ξέρουν να εκτιμήσουν την κουλτούρα και να… υπερβούν την υπερβολή. Στα συν θα θεωρηθεί η ικανότητά τους να γράφουν, ενώ δεκτά μπορεί να γίνουν ακόμη και ζευγάρια.

Μπορεί όλα αυτά να ακούγονται σαν σενάριο επιστημονική φαντασίας. Ουδόλως είναι. Αρκεί να επισκεφθεί κανείς τις ιστοσελίδες των δύο εταιρειών πολυτελών ταξιδίων –το Luxury Travel Intelligence και το VeryFirsttoKnow.co– για να διαπιστώσει ότι όντως ζητούνται άτομα που θα κάνουν διακοπές αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων για ένα χρόνο σε κάθε πιθανό μέρος του πλανήτη, χωρίς να πληρώσουν ούτε σεντ. Η μοναδική απαίτηση είναι ο ταξιδιώτης να γράψει λεπτομερείς αναφορές για τις εμπειρίες που αποκομίζει.

Ο διευθυντής σύνταξης του VeryFirstToKnow.com, Amar Thapen, εξηγεί ότι θα πρόκειται στην ουσία για έναν «μυστικό πελάτη», ο οποίος όμως θα πρέπει να είναι «πολύ απαιτητικός». Το VeryFirstToKnow.com είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στα μέλη του να βλέπουν λεπτομερώς πού θα πάνε και τι θα κάνουν στις διακοπές τους.

Η προσφερόμενη δουλειά είναι μέρος του project της Luxury Travel Intelligence, μέσω του οποίου παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένη, αντικειμενική και λεπτομερή αξιολόγηση για κάθε πολυτελές ταξίδι που οργανώνει. Σύμφωνα με το σκεπτικό, το να βάζεις ανθρώπους να βαθμολογούν απλά ταξίδια και εκδρομές μπορεί να είναι εύκολο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις διακοπές που απευθύνονται στους πλούσιους πελάτες.
Ο ταξιδιώτης του ενός εκατομμυρίου δολαρίων θα επισκεφθεί πάνω από 50 προορισμούς, ινκόγκνιτο, σαν ένας κανονικός πελάτης, και θα γράφει αναφορές για τα πάντα: το service, την τοποθεσία, το φαγητό κ.ο.κ.

Παράδειγμα: θα πάει στη Βενετία για να δει αν το resort «Aman» ανταποκρίνεται ακόμη στη φήμη του. Στη νήσο Necker στις βρετανικές Παρθένους Νήσους, για να δει αν το (αποδεδειγμένα μέτριο) φαγητό έχει βελτιωθεί και στη λίμνη Κόμο για να πάει για φαγητό στο νέο εστιατόριο του Roberto Cavalli.

Και δεν αρκεί απλώς να του αρέσουν τα ταξίδια. Ο καλός υποψήφιος πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τα τοπ ξενοδοχεία ανά τον κόσμο, να ξέρει από καλά εστιατόρια και να μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως ένα DRC του 1978 από ένα  Lafite του 2001. Να είναι κοινωνικός και να ταιριάζει με το πολυτελές περιβάλλον που θα κληθεί να βαθμολογήσει. Με άλλα λόγια, μπορεί να μην είναι ο ίδιος πλούσιος, αλλά θα πρέπει να ξέρει πολλά για τη ζωή των πλουσίων.

Αν νομίζετε ότι πληροίτε τις προδιαγραφές δεν έχετε παρά να κάνετε αίτηση

http://www.veryfirstto.com/never-done-before/1m

villasincrete.eu  villas in crete

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ