Προσφυγή στο ΣτΕ για την απόδοση Ελληνικής Ιθαγένειας …

ste.jpg… σε αλλοδαπούς και λαθρομετανάστες!

Η απόφαση του Δ’ τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) για τον αντισυνταγματικό και συγχρόνως παράνομο τρόπο που εκχωρήθηκε από το κράτος το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς με ψήφους 7-0, ήταν πραγματικά κόλαφος για τους εθνομηδενιστές εμπνευστές και τους αριστερούς και κοσμοπολίτες διεθνιστές συνοδοιπόρους τους.

Με ιστορική και γενναία απόφαση επίσης και με ψήφους 6-1 το ΣτΕ έκρινε το αυτονόητο: ότι δηλαδή ο συντακτικός νομοθέτης έχει ορίσει ως βασική αρχή παροχής Ιθαγένειας το «Δίκαιο του Αίματος».
Συγκεκριμένα το Δ’ Τμήμα έκρινε ότι τόσο η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν όσο και η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για την ανάδειξη των οργάνων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης «επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος».
Βάσει του Άρθρου 1, παρ.1, εδ. 3 είναι συνταγματική επιταγή η διατήρηση της Εθνικής Κοινωνίας και της Εθνικής ομοιογένειας του Ελληνικού κράτους. Κανένας πολιτικός γραικύλος λοιπόν δεν έχει το δικαίωμα να αλλοιώσει τον εθνολογικό μας ιστό!
Ως εκ τούτου καταδικάζουμε απερίφραστα την προσπάθεια μαζικής και ύποπτης χορήγησης της Ελληνικής Ιθαγένειας σε όλους τους λαθραίους που εποίκισαν την Πατρίδα μας χωρίς να μας ρωτήσουν. Κανένας λαθρομετανάστης ή απόγονός του να μη λάβει Ελληνική Ιθαγένεια κι αυτό είναι Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και προς τις χώρες προέλευσής τους αλλά και την πρόθυμη «προαγωγό τους» γειτονική μας Τουρκία.
Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι με υπογραφές και νομοσχέδια, που καταργούν το Σύνταγμα.
Γι’ αυτό αντιστεκόμαστε στους ολετήρες της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης που θέλουν την Ελλάδα μας ένα θλιβερό πολυφυλετικό κρατίδιο με «ελληνοποιημένους» Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και ποικίλους άλλους…
Η Ελλάδα είναι Χώρα δεν είναι χώρος, οι Έλληνες είμαστε Λαός κι όχι πληθυσμός κι αυτό οι Έλληνες το κερδίσαμε διαχρονικά με ποταμούς αίματος.
Μάθαμε να φυλάμε Θερμοπύλες.
Έλληνας είναι τίτλος Τιμής και Ευθύνης.
Κι εμείς γεννηθήκαμε Έλληνες και θα πεθάνουμε Έλληνες.

Ο Πατριωτικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος Λακωνίας στη βάση αυτής της Τιμής και Ευθύνης πρωτοπορεί στους Πανέλληνες με την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας και με αίτημα να ακυρωθούν ως αντισυνταγματικές 198 αποφάσεις Γενικών Γραμματέων απ’ όλες τις Περιφέρειες της χώρας, με τις οποίες αποδίδεται Ιθαγένεια σε αλλοδαπούς που διαμένουν στη χώρα μας, σύμφωνα με το Ν.3838/2010.
Μαζί μας στην προσφυγή η Παγκρήτιος Ένωση, ο Παμποντιακός Σύλλογος «Η Αργώ» και ο Σύνδεσμος Κρητών Επιστημόνων. Κρητικοί, Πόντιοι και Λάκωνες – Μανιάτες σε μια ακόμη κρίσιμη συνάντηση πατροπαράδοτης πατριωτικής ευαισθησίας, για την υπεράσπιση με όλα τα μέσα της εθνικής μας Ταυτότητας…

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το θέμα της συνταγματικότητας ή μη του Ν.3838/2010 αναμένεται να κριθεί από την Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, καθώς ήδη έχει διαβιβαστεί από το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος του ΣτΕ κ. Π. Πικραμένος εισήγαγε και την προσφυγή των τεσσάρων Ενώσεών μας προς συζήτηση στην Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, στις 3 Ιουνίου 2011.