Καταγγελία!

kataggelia.jpgOλοι εμείς που υπογράφουμε την παρούσα , εργαζόμασταν με διάφορες ειδικότητες , στην εταιρεία με την επωνυμία D.S. AΕ (ΝΤΙ ΕΣ Α.Ε.), η οποία είχε αναλάβει περί το έτος  2007 την κατασκευή του τμήματος του αυτοκινητόδρομου , Σκούρας –Πυρί Λευκοχώματος .

Η εταιρεία περί το τέλος του έτους 2008 , με διάφορους παράνομους τρόπους και για τους δικούς της λόγους , επιχείρησε να μας απολύσει . Επειδή όμως εμείς διαπιστώσαμε έγκαιρα πως σκοπός της εταιρείας ήταν να μας μεταχειριστεί χωρίς να μας πληρώσει , καταγγείλαμε τις συμβάσεις μας με αυτήν στην αρμόδια επιθεώρηση εργασίας και παράλληλα απευθυνθήκαμε σε Δικηγόρο προκειμένου να εισπράξουμε δεδουλευμένες αποδοχές μας .
Επίσης  απευθυνθήκαμε και στο αρμόδιο τμήμα της περιφερείας Πελοποννήσου που ουσιαστικά ήταν ο φορέας χρηματοδότησης της εταιρείας  η οποία δια των αρμοδίων της μας καθησύχαζε λέγοντας μας , πως υπάρχουν χρηματικά κονδύλια δεσμευμένα , αφού η εταιρεία ουσιαστικά είχε παύσει τις εργασίες κατασκευής του αυτοκινητόδρομου και δεν δικαιούτο να τα λάβει . Επιπρόσθετα κοινοποιήσαμε στην αρμόδια υπηρεσία της Περιφερείας (Δ.Ε.Κ.Ε.) εξώδικη δήλωση με την οποία ζητήσαμε να μην πληρωθεί η εταιρεία αλλά εμείς προνομιακά σύμφωνα με το Νόμο . (Π.Δ. 609/1985) .
       Στις συνεχείς οχλήσεις μας οι αρμόδιοι για μία φορά ακόμη μας διαβεβαίωσαν πως υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούμε και μας ζήτησαν απόφαση Δικαστηρίου .Πράγματι εμείς είχαμε καταθέσει αγωγή στο αρμόδιο Δικαστήριο το οποίο τελικά εξέδωσε απόφαση με βάση την οποία έπρεπε να μας καταβληθούν οι δεδουλευμένες μας αποδοχές και παράλληλα πιέσαμε προς το σκοπό αυτό , υποβάλλοντας εγκλήσεις στις αρμόδιες Εισαγγελίες.
Όμως εν τω μεταξύ η εταιρεία ήταν ουσιαστικά σε κατάσταση πτωχεύσεως και είχε ήδη αποσύρει από το έργο τα μηχανήματα έργων που χρησιμοποιούσε , εγκαταλείποντας αυτό , ανολοκλήρωτο .
Εμείς εν συνεχεία και λόγω του ότι δεν καταφέραμε να εξεύρουμε ακίνητη περιουσία για να ικανοποιηθούν οι αξιώσεις μας , κοινοποιήσαμε στην περιφέρεια κατασχετήριο , προκειμένου να εισπράξουμε τα ποσά που μας αναλογούσαν από τα χρηματικά κονδύλια που οι αρμόδιοι της περιφέρειας μας υπόσχοντο ότι υπάρχουν .
Όμως η περιφέρεια Πελοποννήσου δια των αρμοδίων της υπαλλήλων μας είχε ουσιαστικά εμπαίξει με δεδομένο πως χρήματα δεν υπήρχαν πλέον , ούτε εκεί ουτε πουθενά διαπιστώσαμε όμως από πληροφορίες από τον Τύπο (real news φύλλο 3/4/2009, καθώς και από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι super, ότι ο εν λόγω εργολάβος εισέπραττε χρήματα για το έργο αυτό μέσα στο έτος 2009 , από την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και επίσης πως εισέπραξε ποσό 5.000,000 ευρώ ‼‼ μέσα στο έτος 2010 .
Με την παρούσα επιστολή –καταγγελία μας ζητάμε τα παρακάτω
Να ελεγχθεί πρωτίστως η αξιοπιστία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και των αρμοδίων  υπαλλήλων οι οποίοι μας ενέπαιξαν σύμφωνα με όλα τα παραπάνω , με αποτέλεσμα σήμερα εμείς μολονότι δικαιωθήκαμε από τα Ελληνικά Δικαστήρια δεν έχουμε λάβει κανένα ποσό σε αντίθεση με την παραπάνω εταιρεία η οποία πληρώθηκε για έργο ανύπαρκτο (σύμφωνα με όλα τα ανωτέρω ) και να αποδοθούν ευθύνες εάν υπάρχουν .

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
1.Του ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ , Xειριστή μηχανήματος έργου , κατοίκου Κοκκινόραχης Σπάρτης ,
2.Του ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑ του ΗΛΙΑ, βοηθού χειριστή , κατοίκου Λογγανίκου Λακωνίας ,
3.Του ΤΖΑΒΑΡΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ του ΛΑΖΑΡΟΥ , οδηγού , κατοίκου Σπάρτης ,
4.Του ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ , χειριστή μ.ε , κατοίκου Κοκκινόραχης Σπάρτης ,
5.Του ΠΕΙΜΑΝΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ του ΣΥΜΕΩΝ , χειριστή με , κατοικου Σπάρτης .