Ελαφόνησος: Ευλογημένος τόπος, ξεχωριστός προορισμός! (pics)

Όσοι δεν έχετε επισκεφτεί έστω και για μία φορά αυτό το μέρος,σας συνιστώ να το εντάξετε σίγουρα στην επόμενη καλοκαιρινή σας απόδραση!

Στην Ελαφόνησο αξίζει να δεις τη Χώρα, η οποία διαθέτει οτιδήποτε χρειαστείς και φημίζεται για τις ταβέρνες όπου μπορείς να δοκιμάσεις μεταξύ άλλων φρέσκα θαλασσινά. Όσον αφορά τη νυχτερινή ζωή, υπάρχουν ωραίοι καλαίσθητοι χώροι όπου μπορείτε να απολαύσετε το ποτό,τη μπύρα ή το cocktail σας!
Ωστόσο, αρκετοί είναι αυτοί που αρέσκονται να συγκεντρώνονται το βράδυ στην παραλία. Εκεί δημιουργούνται μεγάλες παρέες και το κλίμα είναι ιδιαίτερα φιλικό και διασκεδαστικό.

elafonisos2Σε περίπτωση που θέλεις να πας σε κάποια άλλη παραλία εκτός από αυτή του Σίμου που είναι και η πιο διάσημη, μπορείς να επισκεφθείς την επιβλητική παραλία της Παναγίας με τη λευκή ψιλή άμμο και τα διάφανα γαλάζια νερά.

elafonisos3Το γεγονός ότι φτάνεις με το αμάξι σου στην Ελαφόννησο σου επιτρέπει με τη βοήθεια μίας σχάρας να κουβαλήσεις το δικό σου City Bike.

Οποιαδήποτε διαδρομή θα σου φανεί ιδιαίτερα διασκεδαστική και σίγουρα το “Σίμος – Χώρα” μπορεί να αποτελέσει καλή αφορμή για ξέγνοιαστη ποδηλατάδα.

Το camping της Ελαφονήσου είναι ένα από τα πιο γνωστά σε όλη την Ελλάδα. Σήμα κατατεθέν της περιοχής είναι η διάσημη παραλία του Σίμου με τα γαλάζια νερά και την ψιλή λευκή άμμο όπου βρίσκεται και ο χώρος του camping.

Παρέχει δωρεάν wi-fi και ένα καφέ – εστιατόριο που λειτουργεί self service και μπορείς να απολαύσεις όλα τα γεύματα σου. Υπάρχει επίσης ένα bar που λειτουργεί μετά τις 22:00 και ένα mini market με όλα τα απαραίτητα προϊόντα.

elafonisos4Αξιοπρόσεχτη είναι η καθαριότητα και η οργάνωση που επικρατεί στο νησί,κάτι το οποίο οφείλεται κατα ένα μεγάλο ποσοστό στον Δήμαρχο της Ελαφονήσου κ.Λιάρο ο οποίος πραγματικά δουλεύει νυχθημερόν για να είναι όλα στην εντέλεια.

Τ.Κ

elafonisos1

elafonisos5