Μαζική προσέλευση στον απολογισμό δράσεων Καμπόσου

Τεράστια η προσέλευση του κόσμου για την παρουσίαση του Απολογισμού των έργων & δράσεων της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών

Στην κατάμεστη από κόσμο Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ η παρουσίαση του Απολογισμού των έργων & των δράσεων της δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους Μυκηνών από το 2011-2016.

Όπως αναφέρει το Argolidaportal, σε μια αδιάφορη αυτοδιοικητική περίοδο το γεγονός ότι επετεύχθη αυτή η αναπάντεχη κοσμοσυρροή καταδεικνύει την διαρκή ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου και της δημοτική του αρχής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Νίκος Χιδίρογλου ενώ στην συνέχεια υποδέχθηκε στο βήμα τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος εν τω μέσω θερμών χειροκροτημάτων παρουσίασε το έντυπο του Απολογισμού των μέχρι τώρα έργων της δημοτικής αρχής. Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών φανερά συγκινημένος από την πρωτοφανή ανταπόκριση του κόσμου αναφέρθηκε στον όγκο του εντύπου ο οποίος καταγράφει τις δράσεις και τα έργα σε όλους τους τομείς που διαχειρίζεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Το κυρίαρχο όμως ζήτημα, που φάνηκε από την ανάληψη της πρώτης θητείας της δημοτικής αρχής , ότι θα στέκονταν εμπόδιο στην υλοποίηση των οραμάτων και στόχων για ένα δήμο αναπτυγμένο και πρωτοπόρο, ήταν η διαφαινόμενη και προοδευτικά επιδεινούμενη οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας με επακόλουθο και τη δραματική μείωση των κρατικών επιχορηγήσεων στους δήμους κάτι που όπως αποδείχθηκε ξεπέρασε η παρούσα δημοτική αρχή. Τα περιεχόμενα του Απολογισμού των έργων & των δράσεων της Δημοτικής Αρχής είναι:

Τα Οικονομικά Δεδομένα
Η Διοίκηση του Δήμου
Τα Τεχνικά έργα σε όλη την Επικράτεια του Δήμου
Η Χωροταξία , το Περιβάλλον & η Καθημερινότητα του Δήμου
Η Παιδεία
Αθλητισμός
Η Κοινωνική Πολιτική
Ο Πολιτισμός

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών προανήγγειλε τα έργα τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι την λήξη αυτής της θητείας.