ΚΤΕΛ Λακωνίας | Ξεκινούν τα δρομολόγια για το Μαυροβούνι

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ ανακοινώνει ότι από Σάββατο 24/6/2017 ξεκινάει το δρομολόγιο Σπάρτη – Μαυροβούνι – Σπάρτη (μπάνια). Συγκεκριμένα:

1. Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία στον Κεντρικό Σταθμό μας, στη στάση Μουσείου, καθώς και σε στάσεις μετά τη Σπάρτη και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν μόνο το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι – Σπάρτη και συγκεκριμένα 5 ευρώ.

2. Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι μέχρι 1,80 ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν 6 ευρώ.

3. Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία σε περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι πάνω από 1,80 ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα έχουν έκπτωση 50% έως Σπάρτη και μετά θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι – Σπάρτη 5 ευρώ.

Το ΚΤΕΛ Λακωνίας ΑΕ ανακοινώνει ότι θα δρομολογεί από το Σάββατο 24-6-2017 λεωφορείο για την παραλία Μαυροβουνίου και θα αναχωρεί από το ΚΤΕΛ στις 8.30 καθημερινά.

Η διαδρομή που θα ακολοθεί το λεωφορείο είναι η εξής:

8.30 ΚΤΕΛ – Ορθίας Αρτέμιδος – Οδός 118 – Λεωνίδου – Όθωνος Αμαλίας – 8.45 ΚΤΕΛ – Μουσείο – Μαυροβούνι.

Στην επιστροφή θα αναχωρεί από το Μαυροβούνι στις 12.10.

Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων (αλλαγή ώρας, αύξηση δρομολογίων κλπ).

Το Σάββατο και την Κυριακή θα γίνεται επιπλέον και το δρομολόγιο: 12.00 ΚΤΕΛ – Μουσείο – Μαυροβούνι.

Στην επιστροφή θα αναχωρεί από το Μαυροβούνι στις 18.00.

Κοινοποίηση