Επιβεβαίωση FLY για το συμβάν στα γραφεία της Σπάρτης | Δηλώσεις Τζαναβάρα!

Στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου, flynews.gr, μίλησε σήμερα ο προπονητής της Σπάρτης, κύριος Τζαναβάρας, ο οποίος επιβεβαίωσε την επίθεση πρώην ποδοσφαιριστή στον πρόεδρο της ομάδας, κύριο Νικόλαρο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος ουδεμία ανάμειξη έχει με το συμβάν πέραν της προσπάθειάς του να κατευνάσει τα πνεύματα. Τέλος, υπογράμμισε ότι υπήρξε προπηλακισμός εις βάρος του επικεφαλής της ομάδας, ο οποίος δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Μάλιστα, τόνισε ότι στο εξής το λόγο έχει ο κύριος Νικόλαρος, ο οποίος θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα πράξει τα δέοντα.

Ακούστε εδώ τη δήλωση του προπονητή της Σπάρτης στον FLY 89,7

Ο FLY, όπως άλλωστε κάνει εδώ και χρόνια, καταγράφει τα γεγονότα δίχως υποκειμενικότητα και δίχως σχόλια. Κανένα ρεπορτάζ δεν δημοσιεύεται αν δεν έχει πρώτα διασταυρωθεί κι επιβεβαιωθεί. Η επισκεψιμότητα και η ακροαματικότητα δεν είναι αυτοσκοπός. Είναι αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης του κόσμου.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FLY η επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕ Σπάρτης έγινε στο Δημήτρη Νικόλαρο αλλά και στον προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Τζαναβάρα.

Απίστευτες σκηνές σημειώθηκαν σήμερα, στα γραφεία της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ, όταν πρώην παίκτης της ομάδας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, γρονθοκόπησε τον πρόεδρο, Δημήτρη Νικόλαρο, προκαλώντας του μώλωπες στη μύτη κι ευρύτερα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY, ο επικεφαλής της Σπάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στα Έκτακτα όπου θα παραμείνει για την απαραίτητη παροχή των πρώτων βοηθειών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το λόγο έχει η δικαιοσύνη σε ένα θέμα, το οποίο όπως φαίνεται θα έχει συνέχεια. Αναλυτικό ρεπορτάζ αύριο, στην πρωινή ζώνη του FLY.