“Λαοθάλασσα” στα εγκαίνια της Sparta Gourmet της οικογένειας Βαλιώτη (video+φωτο)

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων της «Sparta Gourmet ΑΒΕΓΕΤ» του νέου Εργοστασίου επεξεργασίας, τυποποίησης κι εξαγωγής, ελιάς και ελαιόλαδου της οικογένειας Ευστάθιου και Ματίνας Βαλιώτη. Τον αγιασμό έκανε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κύριος κύριος Ευστάθιος.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν και ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εργοστασίου, ενώ στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα πραγματοποιήθηκαν ομιλίες-χαιρετισμοί από τον Σεβασμιότατο, τον κύριο και την κυρία Βαλιώτη, τους Βουλευτές Λακωνίας κυρίους Αραχωβίτη και Δαβάκη, την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κυρία Ντία Τζανετέα, το Δήμαρχο Σπάρτης κύριο Βαγγέλη Βαλιώτη, τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου Σπάρτης κύριο Παναγιώτη Φλώρο, τον υπεύθυνο της Α-ΛΑΒΑΛ κύριο Αραξίδη και τον συνιδιοκτήτη της Sparta Gourmet με τη συζυγό του Αικατερίνα Βαλιώτη κύριο Γιάννη Μπάρδη.

Συντόνισε και παρουσίασε ο Τάκης Καρβουνιάρης, ιδιοκτήτης του ομίλου FLY.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

https://www.facebook.com/flynews.gr/videos/1967273200151981/

Λίγα λόγια για την επένδυση Βαλιώτη

·Σκοπός η ανάδειξη του Λακωνικού Ελαιολάδου και Ελιάς στις διεθνείς αγορές.

·7.700 τ.μ. στεγασμένοι χώροι.

·2.000 τ.μ. εξωτερικοί χώροι αποθήκευσης.

·Δυνατότητα δεξαμενισμού άνω των 4.000 τόνων λαδιού.

·Δυνατότητα δεξαμενισμού άνω των 4.000 τόνων ελιάς.

·2 Γραμμές ελαιοτριβείου επεξεργασίας 6.000 κιλών ελαιοκάρπου ανά ώρα έκαστη.

·Εξαγωγή άριστης ποιότητας ελαιολάδου μέσω πρωτοποριακής μεθόδου μάλαξης ταχυθερμαντήρα contherm της Alfa Laval- Υψηλή Συγκέντρωση Πολυφαινόλων

·2 Γραμμές επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας ελιάς δυναμικότητας 20 τόνων ανά βάρδια έκαστη.