Photovision 2017 με τη συμμετοχή της ΛΕ.ΦΩΣ

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Η Ελλάδα μας”, στα πλαίσια της Photovision 2017. Στην έκθεση συμμετέχουν συνολικά 48 σύλλογοι και φωτογραφικές ομάδες από όλη την Επικράτεια, ενώ τη Λακωνία αντιπροσωπεύει η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης με συνολικά 34 φωτογραφίες από 22 μέλη της.

Το θέμα που επιλέχθηκε για τη συμμετοχή της Λέσχης στην έκθεση είναι το Λακωνικό τοπίο, με φωτογραφίες που αποτυπώνουν μερικές από τις πιο ιδιαίτερες ομορφιές του νομού μας. Οι φωτογραφίες προέκυψαν μέσα από αμέτρητες εικόνες πολυετούς φωτογραφικής αναζήτησης και εξερεύνησης του τόπου μας. Αναμενόμενα η τελική επιλογή των φωτογραφιών ήταν ιδιαίτερα δύσκολή, καθώς ο νομός μας χαρακτηρίζεται από πολλές περιοχές σημαντικής μακραίωνης ιστορίας, αλλά και εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 11 έως 13 Μαρτίου 2017 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Η Photovision είναι η μεγαλύτερη και εγκυρότερη έκθεση για τη φωτογραφία, το βίντεο και τις εφαρμογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, που πραγματοποιείται σταθερά ανά διετία από το 1995.

Με το πέρας της έκθεσης, οι φωτογραφίες της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης θα φιλοξενηθούν μόνιμα σε χώρο του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, η οποία ευγενικά στηρίζει από την πρώτη στιγμή την όλη δράση.

Από το Δ.Σ.

της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης