Elegant nights be continued….: Η Miss saxo Vaya στη Λέσχη Σπάρτης!

Elegant nights be continued….

Το βράδυ της Παρασκευής 5 Αυγούστου , η Λέσχη Σπάρτης – Σύμμετρον Cafe Bistro υποδέχεται την Βαγια Καλαντζη !
H Miss Saxo Vaya όπως είναι το καλλιτεχνικό της , έρχετε μαζί με το σαξόφωνό της και σε ρυθμους soulful house , lounge & chillout , το μαγικό αυτό βράδυ , θα μας ταξιδέψει στα πιο φανταστικά μέρη που μπορεί ο καθένας να βάλει στο μυαλό του !

Παράλληλα , λόγο του πρώτου Orange Festival που διοργανώνουν οι Λακωνικοι Κήποι στον νομό μας , θα υπάρχει ένα ιδιαίτερο μενού με άρωμα απο πορτοκάλι !

H Βάγια Καλαντζή (a.k.a Miss Saxo Vaya) γεννήθηκε στην Κόρινθο και έχει Ελληνοβραζιλιάνικη υπηκοότητα.
Έχοντας σπουδες στη μουσική, θέατρο και χορό, συμμετειχε με το σαξόφωνο σε κλασικές και σύγχρονες ορχήστρες. Τα τελευταία χρόνια, ως σαξοφωνίστρια, συνεργάζεται με μια σειρά καθιερωμένων DJ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, κάνοντας live εμφανίσεις σε Clubs και private parties.
Κάποια από τα club που έχει εμφανιστεί είναι:
-Space, Mykonos, Greece
-Hippie Fish, Mykonos, Greece
-Central, NYC
-Baraonda, NYC
-Pink Elephant, NYC
-Flow Club, West Palm Beach, Miami
-Felt, Boston USA
-Mamaines, Naples, Italy
-Voga, Naples, Italy
-Babel, Rome, Italy
-T-palace, Athens, Greece
-Hotel, Athens, Greece
-El Pecado, Athens, Greece
κ.α.

Πριν μερικά χρόνια εισήλθε στο χώρο της στιχουργικής κάνοντας συνεργασίες με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές (Άννα Βίσση- αλήτισσα Ψυχή, Αντώνης Ρέμος- είναι Στιγμές, Mαρία Έλενα Κυριάκου ¨Δυο Εγωισμοι” *τραγούδι που κέρδισε την πρώτη θέση στο The Voice of Greece, Σάκης Ρουβάς-Αγάπησέ με, κ.α, Έλενα Παπαρίζου- Δεν αλλάζω, Tamta-Σ αγαπάω, Κώστας Μαρτάκης- Ένταση, κ.α, και πολλους άλλους αξιόλογους ερμηνευτές) καθως και μουσικοσυνθετες (Κυριάκος Παπαδόπουλος , Δημήτρης Κοντόπουλος, Γιάννης Κυφωνίδης) με στιχους που εγιναν επιτυχια.

Ως ηθοποιός η Βάγια εχει συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης (Λάκης Λαζόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Εβελίνα Παπούλια, Άκης Σακελλαρίου, Τάκης Ζαχαράτος και πολλους άλλους ).

Υπηρξε αρθρογράφος για διάφορα περιοδικά και εφημερίδες και εργάστηκε ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αθήνα, Λουτράκι και Κόρινθο.

Η Βαγια Καλαντζή ζει στην Αθήνα και εργάζεται σε όλο τον κόσμο.