34χρονος νεκρός στα σκοτεινά μονοπάτια του λευκού θανάτου

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός χθες αργά το απόγευμα σε εγκαταλελειμμένο κτίριο κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο κέντρο της Γαστούνης. Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας κάνουν λόγο για τοξικομανή που “έφυγε” την ώρα που έπαιρνε τη δόση του. Οι σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα του αυτό μαρτυρούν, ενώ εξετάζεται ο χρόνος θανάτου του.

Όπως αποκαλύπτει το ilialive, ένα ζευγαράκι που περνούσε από το σημείο ανακάλυψε τον 34χρονο άνδρα που είχε πέσει με το πρόσωπο στο έδαφος, είχε προκληθεί τραύμα και είχε γεμίσει με αίματα το σημείο περίπου στις 8.30 το απόγευμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Η αρχική εικόνα που μεταφέρθηκε παρέπεμπε σε έγκλημα, όμως σύντομα ξεκαθάρισε το τοπίο και οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια. Επόμενος στόχος για τις Αρχές ήταν να βρουν την ταυτότητα του θύματος και να αποσαφηνίσουν το χρόνο θανάτου του.

Μετά από έρευνες στους τοξικομανείς της περιοχής, κατάφεραν να οδηγηθούν στα στοιχεία του 34χρονου άνδρα. Καταγόταν από την περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού και τον αναγνώρισαν ο πατέρας και ο αδερφός του.

Στο σημείο που βρέθηκε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και εκεί πήρε τη μοιραία δόση. Έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος και τραυματίστηκε για αυτό και γέμισε με αίματα στο κεφάλι.

Ο 34χρονος είχε να δώσει σημεία ζωής από προχθές το πρωί, οπότε και έφυγε από το σπίτι του. Εκτιμάται πως ο θάνατός του επήλθε μεταξύ 24 και 36 ωρών από την ώρα που τον βρήκαν.

Στο σημείο έφτασαν ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτ. Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτης Τσόλκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Ταξίαρχος Κώστας Στεφανόπουλος.