Κλοπές, απάτες και … ανθρωποκτονία στην Πελοπόννησο!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση κλοπής οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 1.2.2016, στην Σπάρτη Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, 67χρονος, γιατί όπως προέκυψε την 31.1/1.2.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, αφαίρεσε από αγρόκτημα ημεδαπής ποσότητα ξυλείας, η οποία βρέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτρια της. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα φορτηγό όχημα, ως μέσω τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία υπόθεση απάτης σε βάρος ημεδαπού, η οποία είχε γίνει την 6.11.2015 το πρωί, στη Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 36χρονου ημεδαπού, για απάτη.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία περίπτωση κλοπής διακοσμητικών αντικειμένων (γλάστρες) του Δήμου Νεμέας Κορινθίας, που είχε γίνει την 1.2.2016, στην Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορείται ένας 45χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών του.

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης. Συγκεκριμένα, εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης από τις Αλβανικές Αρχές, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για ανθρωποκτονία, πράξη που έγινε το έτος 1996 στην Αλβανία. Επιπλέον, σε βάρος του 48χρονου, σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία, γιατί κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς διαβατήριο Αρχών Αλβανίας, το οποίο όπως προέκυψε ήταν πλαστό και κατασχέθηκε. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 48χρονος, χρησιμοποιώντας το ανωτέρω πλαστό διαβατήριο, είχε προβεί στην έκδοση Αδειών Διαμονής και Αδείας Ικανότητας Οδήγησης, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν. o 48χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Ναυπλίου.