«Χρόνια Πολλά»: Ο Σάκης Ρουβάς στο anthem των Χριστουγέννων

Ο Σάκης Ρουβάς προτείνει το soundtrack των φετινών Χριστουγέννων!

Μετά την τελευταία επιτυχία του «Απόλυτος Έρωτας» που απέκτησε μία θέση στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, ο ένας και μοναδικός «Sakis» μας βάζει στο πνεύμα των εορτών.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ετοίμασε μία καινούρια εκδοχή του διαχρονικού πια τραγουδιού «Χρόνια Πολλά», για την οποία είναι σίγουρο ότι θα επαναλάβει την ίδια επιτυχία που σημειώνει εδώ και παραπάνω από δέκα χρόνια.

Το «Χρόνια Πολλά» συμπεριελήφθη στο δίσκο «Το Χρόνο Σταματάω» (2003) του Σάκη Ρουβά και έκτοτε αποτελεί πάντα μία σταθερή επιλογή κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη «Χρυσή Εκδοχή» του «Χρόνια Πολλά» συμμετέχουν οι Deevibes, το γκρουπ που έφτασε έως τον τελικό του τελευταίου «The X Factor». Το δίδυμο απογειώνει το τραγούδι με την αστείρευτη ενέργεια που το διακατέχει, όπως κάνει κάθε φορά που πιάνει το μικρόφωνο.

Ανανεωμένο ηχόχρωμα και γιορτινή διάθεση σε ένα «all time classic» τραγούδι που η ζεστή φωνή του ασυναγώνιστου Σάκη Ρουβά εγγυάται ότι «αυτή θα είναι η τυχερή μας η χρονιά», σημαδεύοντας τα φετινά Χριστούγεννα.

Η σύνθεση και η νέα ενορχήστρωση με την παραγωγή είναι έργο του Νίκου Τερζή και οι στίχοι (αρχικοί και καινούριοι) είναι δημιουργία του Βαγγέλη Κωνσταντινίδη.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

https://www.hit-channel.com/