ΦΥΣΗκά Βαμβακού Νο5 | Ανακοινώθηκαν οι πρώτες εκδηλώσεις!

Σε … προορισμό για τους καλοκαιρινούς μήνες εξελίσσεται η Βαμβακού, η οποία για μία ακόμη χρονιά πρωτοπορεί με τις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή! 5ος Κύκλος εκδηλώσεων ΦΥΣΗκά Βαμβακού, λοιπόν, με το ΔΣ του συλλόγου να έχει ήδη ανακοινώσει τις πρώτες δραστηριότητες!

Ειδικότερα:
Στις 26 Ιουλίου, η Βαμβακού τιμά την Αγία Παρασκευή και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή, εκτός από την καθιερωμένη πρωινή συνάντηση – συνεστίαση στις Πηγές, διοργανώνει ένα μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι! Το ρυθμό δίνουν: Γιάννης Παυλόπουλος ( βιολί, φωνή ) / Θεόδωρος Τασούλας ( κλαρίνο ) / Χρυσανθοπούλου Ιωάννα ( φωνή ) / Ηλίας Καππάκος ( λαούτο, φωνή ) Γιάννης Γευγελής ( κρουστά ) / Σπύρος Καππάκος ( ακορντεόν ) / Γιώργος Ζήτσας ( μπουζούκι ) / Ειρήνη Χριστοφιλάκη ( φωνή ).

Στις 27 Ιουλίου, του Αγίου Παντελεήμονος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή σας έχει ετοιμάσει μια βραδιά με “Ρεμπετοσμυρνεικα και Πανηγυροπαραδοσιακά”. Μαζί μας η Ανδριάννα Κουτσουράκη στη φωνή, τα κουτάλια και τις ζήλιες, ο Γιώργος Μανουσέλης στο λαούτο και το τραγούδι και ο Βαγγέλης Βοττέας στο βιολί. Συμμετέχει και το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξηροκαμπίου.

Η Νέα Ζωή δοκιμάζει … Πατάτα από τη Βαμβακού και μας προσκαλεί να της κάνουμε παρέα! Όπως αναφέρει η σελίδα ΦΥΣΗκά Βαμβακού στο Facebook:

Ποιός είπε ότι η Βαμβακού είναι γνωστή μόνο για το καρύδι και το κάστανο; Έχετε δοκιμάσει πατάτα από το χωριό μας; Αν όχι, σας περιμένουμε στα … Πατατομαγειρέματα!
Αύγουστος | 2017 | Κάτω Βρύση |

Νιόκι πατάτας με καβούρι και μανιτάρια, Τηγανίτες πατάτας με τυρί, Πατάτες γεμιστές με κιμά, Πατατοσαλάτα με αβγά, Πατάτες βραστές με καπνιστά λουκάνικα, Σαλάτα Μπακαλιάρου με πατάτες και πράσινα φασολάκια, Πατάτες γεμιστές με κιμά, Πουρές γλυκοπατάτας με κυνήγι, Πατάτες με τυρί, Σφουγγάτο και Πατάτες του Μπλούμενταλ!

Συνταγές: Μαίρη Παναγάκου!
ΦΥΣΗκά Βαμβακού! Λεπτομέρειες … προσεχώς!

Η Βαμβακού αλλάζει! Κάτι διαφορετικό ετοιμάζει ο σύλλογος του χωριού σε συνεργασία με την Κατερίνα Παπαναστασίου! Περισσότερα λουλούδια … Περισσότερα … Χρώματα & Αρώματα! Κάθε χάλασμα και μια αισθητική παρέμβαση! Οι πρώτες εργασίες ξεκίνησαν!

Κάθε χρόνο, το Κρόνιον Πέρασμα, ο αγώνας υπεραπόστασης 70χλμ, σηματοδοτεί την έναρξη των καλοκαιρινών Γιορτών της Βαμβακούς! Και φέτος, λοιπόν, στις 15 Ιουλίου, η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει στον Πάρνωνα! Με τη συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Νέα Ζωή!

Την προσεχή εβδομάδα ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή αναμένεται να ανακοινώσει και τις επόμενες εκδηλώσεις του καλοκαιριού!

Δείτε το teaser του 5ου Κύκλου Εκδηλώσεων ΦΥΣΗκά Βαμβακού που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο!