Υποστολή της σημαίας! Αποχωρεί ο Θύμιος Σταυρόπουλος από τη Σπάρτη!

 Υποστολή της σημαίας! Αποχωρεί ο Θύμιος Σταυρόπουλος από τη Σπάρτη!

Δηλώσεις στον FLY

Υπηρέτησα αφιλοκερδώς την αγαπημένη ομάδα, Α.Ε. Σπάρτη όλα αυτά τα χρόνια και ήμουν ένας πιστός εργάτης της. Τη νέα περίοδο δεν θα έχω τη δυνατότητα να βοηθήσω την ομάδα λόγω φόρτου εργασίας και έλλειψης χρόνου. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους τον Δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη για την βοήθεια που έδωσε με τα γήπεδα, τον Οργανισμό Νεολαίας και άθλησης, τον Σάββα Βελισσάρη, τον Μιχάλη Καλομοίρη, τον Δημήτρη Κουβούση και τον Τάκη Καλούδη. Θέλω να ευχαριστήσω τον στενό συνεργάτη μου Αντώνη Μαλεμπιτζή, τον Μπάμπη Σκούρο που μας βοήθησε στην έκδοση των δελτίων αφιλοκερδώς, τους γιατρούς Μάριο Τζωρτζάκη, Νεοκλή Κρητικό, Λεωνίδα Καράντζαλη, το Νοσοκομείο Σπάρτης. Ευχαριστώ τον Γιάννη Βουζιώτη, τον Δημήτρη Μπάρδη και τους Άρη, Νίκο και Κώστα Γιαννακόπουλο. Ευχαριστώ την ΕΠΣ Λακωνίας και τον Πρόεδρο Τάκη Καρρά.

Ευχαριστώ ολόθερμα το Σωτήρη Αντωνίου, το φίλο, αδερφό κι επαγγελματία. Ο Σωτήρης έχει συνδέσει το όνομά του με τις λαμπρές ημέρες της Σπάρτης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Είναι εκείνος που συνέβαλε στην απόλυτα επιτυχημένη πορεία της ομάδας της καρδιάς μας. Δέθηκα πολύ μαζί του και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μια λαμπρή προπονητική καριέρα. Με το Σωτήρη ήμασταν συνεργάτες, αλλά πλέον τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μου.

Ευχαριστώ το τεχνικό team, Πέτρο Στοϊλα, Κώστα Καρατασάκη, Χαράλαμπο Παναγούλη, Νίκο Κουράκο, τους φυσιοθεραπευτές Χάρη Βελδέκη και Θεόδωρο Κατσίχτη. Ευχαριστώ τον Ηλία Κατσογιάννη και την Ιωάννη Γαλάνη.

Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάστηκα με ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας με αρχηγό έναν από τους μεγαλύτερους Λάκωνες ποδοσφαιριστές, τον Ηλία Αναστασάκο με ανεκτίμητη προσφορά και αξία στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι σχέσεις μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν άριστες. Το ξέρουν ότι είμαι εδώ για ό,τι χρειαστούν.

Τέλος δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις επιχειρήσεις που στήριξαν τους ποδοσφαιριστές και τους επιχειρηματίες της πόλης που βοήθησαν με τις χορηγίες. Την οικογένεια Πατρινάκου, τους Γιάννη, Παναγιώτη και Δημήτρη για τα γεύματα που έκαναν στους ποδοσφαιριστές. Το ξενοδοχείο Μενελάϊον, το Σύμμετρον, το Μέλυδρον, την ψησταριά ΠΑΡΘΕΝΩΝ, το Antique, την Ψησταριά της Βούλας, την ψησταριά ΑΓΟΡΑ, το Μικρό καφέ, το LEVEL, την πιτσαρία Λούις, την πιτσαρία Ρέμο, το SOHO, το ΚΤΕΛ Λακωνίας και τον οδηγό Γρηγόρη Σωκράτη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης που ήταν ο 12ος παίκτης μας σε εντός και εκτός έδρας αγώνες.

22 Ιούν 2017 A.E. Σπάρτη, Φουτμπολ Λιγκ Ελλάδας