Τρόμος για μία οικογένεια στην Αργολίδα

Πληθαίνουν καθημερινά τα κρούσματα τηλεφωνικής απάτης στην Αργολίδα με τους δράστες να εφευρίσκουν απίστευτα αλλά και τρομακτικά σενάρια για να πείσουν τα θύματα τους και να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά. Ένα ανάλογο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα στην Αργολίδα σε οικογένεια που διαμένει στη Νέα Κίο, με τους γονείς να ζουν στιγμές τρόμου!

Όπως αναφέρει στις argolikeseidhseis ο πατέρας της οικογένειας:

Στις 4:15 περίπου το απόγευμα, δεχτήκαμε στο σπίτι μας στη Νέα Κίο Άργους, τηλεφώνημα απάτη ότι η κόρη μας ενεπλάκη σε τροχαίο και σκότωσε μικρό παιδάκι.
Ο απατεώνας εμφανίστηκε δήθεν ως ο αξιωματικός υπηρεσίας με το όνομα Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος ζητούσε €20.000 άμεσα ώστε το θέμα να μείνει μεταξύ μας, για να γλυτώσει την κόρη μας από δικαστήρια, προφυλάκιση και από μαινόμενο πλήθος αλβανών που ήθελαν να τη λυντσάρουν.

Μας έδωσε και μια γυναικεία φωνή που κλαίγοντας έλεγε “μαμά-μπαμπά σώστε με”. Σπασμένα ελληνικά και οι δύο!!! Σε ερωτήσεις μου πού βρίσκεται το παιδί μου και για τον αριθμό τηλεφώνου του ήταν πάντα ασαφής, ενώ γινόταν ιδιαίτερα επιτακτικός για τα λεφτά, ώστε να δοθεί η λύση στο πρόβλημά μας. Το τηλεφώνημα έγινε από απόρρητο τηλέφωνο. Η κόρη μας με την οποία επικοινωνήσαμε ταυτόχρονα μέσω κινητού ήταν μια χαρά στη δουλειά της. Ενημέρωσα άμεσα το 100 στην περιοχή Άργους που μου είπαν ότι σήμερα είχαν επιδημία από τέτοιες κλήσεις.”