ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας: «Περιοδείες, συναντήσεις-επαφές»

Την περασμένη βδομάδα ο βουλευτής Λακωνίας κ. Σταύρος Αραχωβίτης και στελέχη της Ν.Ε. Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ, πραγματοποίησαν μια σειρά από περιοδείες, συναντήσεις και επαφές σε διάφορες περιοχές του νομού μας.
Την Τρίτη 9 Αυγούστου έγινε επίσκεψη στο Γηροκομείο Σπάρτης όπου συζητήθηκαν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα. Την επόμενη μέρα, την Τετάρτη 10 Αυγούστου έγινε περιοδεία στα χωριά Συκιά και Απιδιά. Ο βουλευτής και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθαν σε επαφή με τους κατοίκους των δυο χωριών, συζήτησαν μαζί τους και ενημερώθηκαν για τα τοπικά προβλήματα.
Την Πέμπτη υπήρξε συνάντηση στα γραφεία της Ν.Ε. με αγρότες και παραγωγούς από τις περιοχές Σκούρα και Κεφαλά. Την Παρασκευή υπήρξε περιοδεία στη Νεάπολη Λακωνίας και συνάντηση με τον λιμενάρχη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα δυο θέματα που απασχολούν την περιοχή, το αγκυροβόλιο στον όρμο των Βατίκων και το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Πελοποννήσου – Κρήτης. Το πρόγραμμα περιοδειών έκλεισε το Σάββατο με επίσκεψη στα χωριά Κροκεές και Ξηροκάμπι.
Οι περιοδείες και η επαφή με τον κόσμο του νομού μας αποτελούν προτεραιότητα για την Κομματική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη περιοδικότητα μετά τις διακοπές του Αυγούστου και όσο πλησιάζουμε προς το 2ο Συνέδριο.