Στη φάκα της Αστυνομίας οι κλέφτες ποδηλάτων στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, έξι περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων και εξαρτημάτων ποδηλάτων, στην Τρίπολη Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (29.8.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας ανήλικος ημεδαπός και ένας ανήλικος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας.
Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, που περιλαμβάνει ακόμη μία 41χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Βουλγαρίας, μητέρα του ανήλικου αλλοδαπού, η οποία και συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου, καθώς και ακόμη δύο άτομα, έναν 50χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας και μία 58χρονη ημεδαπή, γονείς του ανήλικου ημεδαπού, που επίσης κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανήλικου και αναζητούνται.
Ειδικότερα, χθες (29.8.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Τρίπολη Αρκαδίας, οι ανήλικοι αφαίρεσαν δύο τροχούς και εξαρτήματα ποδηλάτου ημεδαπής και τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντόπισαν τους ανήλικους λίγο αργότερα και τους συνέλαβαν, ενώ τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια τους .
Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι οι ανήλικοι, κατά τον τελευταίο μήνα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, είχαν διαπράξει ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπών ποδηλάτων, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.