Στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή η Χριστιάνα Γαλιάτσου

Mία εβδομάδα πριν την έναρξη των “Duels”, o ΑΝΤ1 παρουσίασε το βράδυ της Κυριακής ένα ξεχωριστό επεισόδιο του Rising Star. Στο Rising Star – The Teams Special Episode είδαμε πως διαμορφώθηκαν οι 4 ομάδες των κριτών. Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι που πέρασαν με επιτυχία τα “Live Auditions” χωρίστηκαν σε 4 ομάδες και ο κάθε κριτής ανέλαβε από μία. Η κάθε ομάδα απαρτίζεται από 16 διαγωνιζόμενους.

Η … δική μας Χριστιάνα Γαλιάτσου επελέγη από τη Δέσποινα Βανδή, της οποίας η ομάδα διαμορφώνεται ως εξής: Χριστιάνα Γαλιάτσου, Cynthia Veronica Zietara, Σπύρος Μίτσουλης, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Στέλιος Τσάκωνας, Νίκος Μακαντάσης, Αναστασία Καζαμία, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Ερωφίλη Τζάνου, Δώρα Μηλιοπούλου, Έμμα Γαλανάκη, Γιώργος Τσάκωνας, Μελίνα Μαβίδου, Γιώργος Μαντάς, Μάνος Παπαγιαννάκης, Νικόλας Αντωνιάδης

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 21.00 παρακολουθούμε live το 1ο επεισόδιο των “Duels” στις 21:00, στον ΑΝΤ1 με την πρώτη «κόντρα» μεταξύ της ομάδας του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, κατόπιν επιλογής του Αντώνη Ρέμου στο 6ο live, ως ο τελευταίος επιλαχών στην κλήρωση για τον πρώτο σχηματισμό των ομάδων.