Σπάρτη – Κισσαμικός 0-0 | Πολλά παράπονα της Σπάρτης για τη διαιτησία (Δηλώσεις)

Μετά από ένα δυνατό ματς στο δημοτικό στάδιο της πόλης που παρακολούθησαν περίπου 700 φίλαθλοι, η ΑΕ Σπάρτη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στη καλά στημένη αμυντικά ομάδα του Κισσαμικού.

Η Λακωνική ομάδα κυριάρχησε σε όλο τον αγώνα και ιδαιτέρως στο 2ο ημίχρονο όπου είχε την κατοχή μπάλας σε υψηλό ποσοστό έναντι του αντιπάλου και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να κερδίσει.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ εκφράζει πολλά παράπονα για τη διαιτησία, κάτι που τόνισε στη συνέντευξη τύπου και ο Σωτήρης Αντωνίου.Χαρακτηριστικό είναι ότι οχτώ ποδοσφαιριστές της “Μπάρτσας” δέχτηκαν κίτρινη κάρτα, σε ένα παιχνίδι που η ομάδα βρισκόταν συνέχεια στην επίθεση.

Δείτε το φιλμ του αγώνα όπως παρουσιάστηκε ζωντανά από την επίσημη σελίδα του FLY στο Facebook.

12″ Πάσα απο πλαγια θέση του Σιωπη στον Ηλιοπουλου μεσα στη μεγάλη περιοχή το σουτ του τελευταίου προς την εστία κόντραρε σε αμυντικό

14″ Ευκαιρία του Κισσαμικου με τον Παντελάκη, κεφαλια του οποίου μπλόκαρε ο Μελισσας

22″ Ωραια εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Λώρα Αναστασάκου τετ Α τετ ο τελευταίος πλάσαρε πάνω απο τον Λαζαριδη ,η μπάλα πήγε προς την εστία και ο επερχόμενος Μπουντοπουλος δεν πρόλαβε να τη στειλει στα δίχτυα.

28″ Δυνατό Σουτ του Κόκε για τον Κισσαμικο απέκρουσε ο Μελισσας

32″ Παραμένει το 0-0

2οΗμιχρονο

67″ Σπαρτη – Κισσαμικος 0-0

55″ Φάουλ για τη Σπαρτη σε καλη θέση.Απευθειας εκτέλεση απο το Λωττα απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Κισσαμικου

57″ Ωραίος συνδυασμός των επιθετικών της Κρητικής ομάδας, Σουτ του Μαρτίνες αουτ

60″ Σουτ του Κοκε εξω απο την περιοχή μπλόκαρε ο Μελισσας

61″ Κίτρινη κάρτα στο Γιαννίτση για επικίνδυνο μαρκάρισμα στο χώρο του κέντρου

65″ Κεφαλια εξ´επαφης του Αναστασάκου ελάχιστα αουτ

76″ Ο Σιωπης απο πλαγια θέση μεσα στη περιοχή έσπασε τη μπάλα και τελευταία στιγμή απομάκρυναν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Κισσαμικου

79″ Κόρνερ του Λωττα κεφαλια του Γιαννίτση μπλόκαρε ο Λαζαριδης

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ 0-0 Τελικό

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Μελίσσας, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Λώττας (86′ Οικονομόπουλος), Ροβίθης (59′ Φράγκος), Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (64′ Αναστασόπουλος), Αναστασάκος.
ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ: Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Σελινιωτάκης, Κουρέλλας, Μπουγαϊδης (28′ Γκούμας), Παντελάκης, Μάρτινς, Στογιάνοφ, Τιάγκο, Κίκε (73′ Μάντζης), Νικόλτσης (65′ Μίλιτς).

spar1spar2spar3

spar4Δείτε τη συνέντευξη τύπου (Δηλώσεις)