Πρόγραμμα εορτής Ι.Ναού Αγίου Παντελεήμονος στο Άσυλο Ανιάτων

Φέρεται εις γνώση των φιλεόρτων χριστιανών, ότι την 27ην Ιουλίου ημέρα που η αγία μας εκκλησία εορτάζει την μνήμη του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων « Ο Άγιος Παντελεήμων » – Άσυλο Ανιάτων πανηγυρίζει και τιμά τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα.
Την παραμονή της εορτής, Κυριακή 26 Ιουλίου και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεσθεί ο πανηγυρικός αρχιερατικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.
Την επομένη, κυριώνυμο ημέρα της εορτής, Δευτέρα 27 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος, η αρτοκλασία και η αρχιερατική θεία λειτουργία μετά θείου κηρύγματος, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου ποιμενάρχου μας κ.κ. ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.
Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας θα ακολουθήσει η καθιερωμένη λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου στους χώρους του Ασύλου.
Η συμμετοχή όλων των ευσεβών χριστιανών σ’ αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις αποτελεί ένδειξη τιμής προς τον άγιο, αιτία ψυχικής ωφέλειάς τους καθώς και πηγή μεγάλης χαράς για τους τροφίμους και τους εργαζομένους του Ιδρύματος.