Ο ‘Μέτριος Καφές’ του SCAL, είναι το ντεμπούτο του με τη Cobalt Music

Ο καλλιτέχνης ονομάζεται Πασχάλης Μπούσδρος με καλλιτεχνικό όνομα (Σκάλ), ετών 24, Ελληνοιταλός, είναι η συγκλονιστική φωνή που συγκίνησε την Παπαρίζου, τον Μουζουράκη, τον Ρουβά, τον Μαραβέγια, στο φετινό ‘The Voice’. Ήταν αναμφισβήτητα το μεγάλο φαβορί, με κοντά στο μισό εκατομμύριο προβολές στο YouTube. Ο Πασχάλης με την μοναδική ερμηνευτική του ικανότητα,το πάθος και την ειλικρίνειά του, υπήρξε opening act σε περιοδεία του STAN και υποψήφιο opening act για τη συναυλία της διεθνούς superstar Lady Gaga, στο ΟΑΚΑ της Αθήνας, το 2014.

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου, μας συστήνεται και κάνει το ντεμπούτο του με έναν ‘Μέτριο Καφέ’, για κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που θέλει να ξεκινήσει δυναμικά τη ρουτίνα της καθημερινότητας, μέσω της Cobalt Music.

Συντονιστείτε και ακούστε το πρώτοι εδώ: FLY 89.7 Live

Ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε και ξεχωρίσαμε στο φετινό ‘The Voice Of Greece’ μέσα από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, κάνει το πρώτο βήμα στην καριέρα του και κυκλοφορεί το πρώτo του δυναμικό κομμάτι με τίτλο “Μέτριος Καφές”. Τον “Μέτριο Καφέ” υπογράφει συνθετικά ο παραγωγός των Professional Sinnerz, DJ Tyler και η ομάδα του, ενώ τους στίχους ο SCAL.

Artist Music Management: Jim Varounis