Ναρκωτικά, απάτες και κλοπές στην Πελοπόννησο

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 66χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Καλαμάτας, για απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου.

Παράλληλα, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία περίπτωση κλοπής και μία περίπτωση απόπειρα κλοπής σε οχήματα ημεδαπών, που είχαν γίνει την 13.5.2015 και την 6.7.2015, αντίστοιχα, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων, 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Τέλος, στα χέρια της αστυνομίας στην Καλαμάτα έπεσε ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από όχημα ημεδαπού χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.